Annonce
HH Elite

Korsbåndsskadet HH'er får ny kontrakt

Frederikke Gulmark i aktion i sin foreløbig seneste håndboldkamp mod Viborg på BGI. Foto: Anita Kristensen.
Frederikke Gulmark genoptræner hos sin kæreste, landsholdsspilleren René Antonsen i Aalborg efter sin skade mod Viborg.

Aalborg: Frederikke Gulmark, der blev korsbåndsskadet mod Viborg i kampen på BGI, har fået forlænget sin kontrakt med HH Elite til og med næste sæson.

- Frederikke er prototypen på en spiller, som gerne vil spille håndbold. Hun er en god fighter, og hun er god i forsvaret. Det er hendes første alvorlige skade, og jeg er 99 procent sikker på, hun vender tilbage til håndboldbanen ved fuld styrke fra nytår, siger HH Elites træner Lars Frederiksen.

- Det er et stort skulderklap til mig, siger Frederikke Gulmark. Jeg er glad for Lars Frederiksen som træner. Han har været den helt rigtige træner for mig. Han tror på mine evner, og det er dejligt at være med på et hold, der ser ud til at blive endnu stærkere i næste sæson.

- Jeg blev opereret få dage efter min skade. Nu afventer jeg, at hævelsen forvinder, og jeg får væsken væk. Så skal jeg i gang med at genoptræne. Jeg har fået en masse øvelser og udstyr til min genoptræning. Jeg bor i Horsens, men er rykket til Aalborg, hvor jeg hygger mig sammen med min kæreste, René Antonsen, der selv er topspiller i håndbold og på landsholdet. Det betyder også, at jeg ikke er så ensom, siger hun.

Frederikke Gulmark er en af seks HH-spillere, der bor i Horsens.

- Det er planen, at René og jeg flytter sammen til sommer. Vi mødes på halvvejen i Aarhus, hvor der bor mange af vore holdkammerater, siger hun.

Frederikke Gulmark er ved godt mod og klar til at cykle og træne alt det, der er nødvendigt, så hun er klar til at spille på HH Elites førstehold fra nytår.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Her er der ingen jubel over fremskudt genåbning: - Det var på høje tid

Annonce