Annonce
Horsens

Konstruktør kunne ikke finde et job - nu åbner hun sit eget kagebageri

Onsdag 5. august åbner Sukré Bakery i Graven 8 med indehaver Kinga Rebowska. Foto: Line Kyed
Onsdag 5. august åbner Sukré Bakery i Graven. Bag står polskfødte Kinga Rebowska.

Horsens: Der er blevet puslet om de sidste detaljer i butikslokalet hos Sukré Bakery, og alt er nu klar til, at indehaveren fra onsdag 5. august slår dørene op til sit lille kagebageri i Graven 8.

Polske Kinga Rebowska, 28, havde egentligt tænkt sig, at hun skulle arbejde som bygningskonstruktør, da hun afsluttede den uddannelse i Horsens i 2017. Men efter to års forgæves forsøg på at finde et arbejde, besluttede hun sig for at kaste sig over noget andet. Og det andet blev så kager - i alle afskygninger.

- Jeg elsker at bage og har stort set ikke lavet andet i min fritid de seneste to år. Det har venner og familie nydt godt af, siger Kinga Rebowska, der nu mener, at horsensianerne også skal have lov at smage.

Annonce

Idé opstod pludselig

Kinga Rebowska er bosat i Horsens med sin kæreste fra Litauen. Også han bakker hende op i beslutningen om at åbne forretning i midtbyen.

Bageri Sukré Bakery har til huse i Graven 8. Foto: Line Kyed
Indehaver Kinga Rebowska satster på at bage en række forskellige kager, så der hver dag er forskellige varianter for kunderne at vælge mellem, lyder det. Privatfoto: Sukré Bakery

- Idéen kom bare pludselig til mig, ligesom navnet på forretningen sådan bare poppede op, forklarer Kinga Rebowska, der også tilbyder kaffe fra sin kagebutik.

Hun har som det primære tænkt sig at præsentere en hel række polske og amerikanske kager for kunderne, og så skal sortimentet variere, så der altid er nogle nye kagesmage i kølemontret, fortæller hun, der er en smule spændt på, hvordan åbningen går.

- Jeg håber, at forretningen kommer til at køre godt, så jeg med tiden kan ansætte noget personale til at hjælpe mig - jeg får travlt, men det gør ikke noget, for jeg er vild med at bage og have noget at lave, siger Kinga Rebowska.

Der har senest frem til foråret 2020 været frisør i butikslokalet i Graven 8 - bygningen, der er ejet af det horsensianske firma Jebi Invest ApS.

Kinga Rebowska skal både bage og betjene kunderne. Hun håber, forretningen kommer til at køre så godt, at hun med tiden kan få råd til at ansætte noget personale. Foto: Line Kyed


Jeg elsker at bage og har stort set ikke lavet andet i min fritid de seneste to år. Det har venner og familie nydt godt af.

Kinga Rebowska
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

En vaskeægte, spil-levende legende blev hædret med kongelig belønningsmedalje, bog, taler og kærligt dril

Annonce