Annonce
Horsens

Konkurrence: Vind Foo Fighters-billetter til den store koncert på Fængslet

Foo Fighters lander på Fængslet i Horsens på tirsdag, hvor Dave Grohl og kompgani ventes at levere et af årets største rockbrag i byen. Arkivfoto: Malene Anthony Nielsen, Scanpix

Horsens: Vil du med til Foo Fighters-koncert i Horsens med gratis billetter i hånden? Så har du chancen nu.

Horsens Folkeblad har fået mulighed for at udlodde to billetter til Foo Fighters-koncerten på Fængslet tirsdag i næste uge.

Her er de amerikanske rockgiganter hovednavn ved en koncert-dag, hvor man også kan opleve The Minds of 99 og Frank Carter & The Rattlesnakes.

Sammen med billetterne får vinderen en unik Foo Fighters-plakat designet specielt til denne koncert, en band-T-shirt og fire ølbilletter.

Eneste krav for at deltage er, at du svarer korrekt på spørgsmålet i skemaet nedenfor, skriver dit fulde navn og mailadresse i felterne og vælger hvilket af de to mulige plakat-designs, du ønsker, og hvilke T-shirt-størrelse, du ønsker.

Vi trækker en vinder mandag morgen, og vinderen bliver kontaktet direkte på mail.

Horsens Folkeblad dækker tirsdagens koncert med reportage, anmeldelse og masser af billeder.

Annonce

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Leder: Dårligt argument for dyrere børnepasning

Fra nytår bliver det dyrere at få passet sine børn i Horsens Kommune. Den slags er en politisk beslutning, og Horsens Byråd er naturligvis i sin gode ret til at sætte prisen op og ned alt efter politisk prioritering. Så langt så godt, og indrømmet, det er svært tit og ofte at skulle forklare prisstigninger, men det er er altså tæt på være verdens dårligste argument, når man forklarer prisstigningen med, at kommunen tilfører syv millioner kroner ekstra til området. Flere kommunale kroner er altså lig med, at man som forældre skal betale mere, lyder logikken. Argumentet holder også så langt, at for at få økonomien til at hænge sammen, når vi skal have passet de små i vuggestue, dagpleje, børnehave eller sfo, er der også en forældrebetaling. Den må maksimalt andrage 25 procent. En sats, der er indført, så ingen kommuner uhæmmet bruger den knap at skrue på, når der skal lægges budget. Nøgleordet her er maksimalt. For det er klart, at forældrebetalingen stiger, når procentsatsen fastholdes, og det samlede budget stiger, men i ordet maksimalt ligger også, at man selvfølgelig kan sætte satsen ned, så forældrene ikke skal betale mere for at få passet børn efter nytår. Der kan være mange gode argumenter for at tilføre midler til børnepasning og at lade forældrebetalingen stige, men der er ingen sammenhæng mellem flere midler og øget forældrebetaling. Horsens Byråd kunne uden problemer vedtage, at det fra nytår skulle være billigere for forældrene at sende deres børn i kommunale pasningstilbud og samtidig tilføre flere midler for at kunne ansætte eksempelvis flere pædagoger. Det kunne eksempelvis være begrundet i at ville tiltrække flere børnefamilier til kommunen. Det er en politisk beslutning med tilhørende solide argumenter, som man så kan være enig eller uenig i, men at sige, at forældrene skal betale mere, fordi kommunen bruger flere penge på området, har ingen logisk sammenhæng.

Annonce