Annonce
Odder

Konfirmationen er udsat: - Vi var ellers så klar

Længere tid til konfirmationen og dermed også mere tid til at forberede sig. Alvilda og Pia Kristensen ifærd med at læse lidt i bogen "Biblen Genfortalt af Bjarne Reuter." Privatfoto
Familien Kristensen fra Ørting glæder sig, til der bliver frigivet en dag for datteren Alvildas konfirmation.

Ørting: Alt var ellers klappet og klart til 14-årige Alvilda Kristensens konfirmation lørdag 25. april. Men kun indtil onsdag, da familien fik besked om, at alle konfirmationer er udsat til mindst efter pinse i slutningen af maj.

- Det var en mavepumper ud over det sædvanlige, og vi måtte lige bruge lidt tid på at komme os. For hvad med reservationen af cafeteriaet i Ørting Hallen, hvad med blå mandag og hvad med de 47 inviterede gæster, siger mor Pia Kristensen, der ellers ikke har noget at udsætte på, at offentliggørelsen af de nye datoer først kommer lørdag klokken 12.

- Den fremgangmåde er nok den mest retfærdige, så alle har lige muligheder for at genbooke lokaler og restauranter. Men det skal vi så også gøre på lørdag, for tænk på de restauratører, som lige nu står uden en eneste reel reservering af en konfirmationsfest. De må være lige så bekymrede som os andre, siger hun.

Men et er festen, noget andet er for eksempel blå mandag, som Alvilda Kristensen glæder sig helt vildt til. Det er selvfølgelig hårdt pludselig ikke at vide noget som helst.

- Men sådan er det, når nu coronaen er her. Så må vi jo bare vente lidt med at planlægge, siger den kommende kornfirmand, som går i 8. klasse på Rathlouskolen i Odder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Nu er 187 døde med coronavirus i Danmark

Erhverv

Nyt firma kommer kriseramte butikker til undsætning: Mange tror det er for godt til at være sandt

Annonce