Annonce
Østjylland

Koncertkaos: Alle veje til stadion er spærret

Her ved Kongevejen er der også spærret af før Vollbeat-koncerten lørdag aften. Alle indfaldsveje til stadion er spærret til og med mandag 1. juli. Det giver masse-køer i spidsbelastningen om morgenen og eftermiddagen. Foto: Ravn
Alle veje fører til Rom - men ikke til stadion. I fem dage er al kørsel ved og omkring Ceres Park lukket af, fordi Volbeat giver stadionkoncert lørdag.
Annonce

AARHUS: Trafikkaos og tætte køer har de seneste dage været billedet i Aarhus omkring stadion. Alle veje er spærret - og vil være det i de kommende dage - på grund af den store stadionkoncert med Volbeat lørdag aften.

En ny taktik i forbindelse med storkoncerter på Ceres Park er grunden til, at bilistere oplever lange køer og forlænget køretid især omkring Dalgas Avenue og rundkørslen ved Marselisborg Slot. Selve Kongevejen er nemlig lukket, fordi den bruges til P-plads og lagerplads for blokvogne og containere, der har været eller skal ind på stadion med højtalere, scene, snacks, lys - og hvad der ellers hører sig til, når omkring 30.000 mennesker skal opleve Danmarks pt. mest kendte rockband på de internationale scener.

Blokvogne fylder op på Kongevejen. Som noget nyt bruges Kongevejen som lager- og p-plads for de store lastvognstog, når der er storkoncerter på stadion. Derfor er vejen spærret i fem dage. Foto: Ravn
Annonce

Problemer ved Friheden

Fra Jyllands Allé er der også spærret for indkørsel mod stadion ad Havreballe Skovvej, og Stadion Allé er lukket ved Frihedens hovedindgang. Her er der også stillet betonklodser op som terrorsikring på Skovbrynet. Det skaber i sig selv køer og tæt trafik, ligesom lukningen gør området til en trafikprop.

I det hele taget har det mange konsekvenser, at bilisterne møder "ingen indkørsel" skiltene. Det er specielt i morgen- og eftermiddagstrafikken, at flowet stopper - og der dannes køer. Ifølge skiltningen er der spærret af til og med mandag.

I øvrigt skal publikum være opmærksomme på, at koncertens opvarmning begynder allerede klokken 18.30 - og der meldes om rigtig dejligt, varmt sommervejr.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ikast-Brande

Personbil brød i brand

Horsens

Er mundbind falsk sikkerhed?

Horsens

Så er det nu, det gælder

Annonce