Annonce
Horsens

Koncert-nyhed: Horsens & Friends skifter ordet 'aflyst' ud

Unge Jung spiller corona-sikker koncert i Forum Horsens. PR-foto: Horsens & Friends
Koncert-arrangører henter nogle af de nye stjerner på den danske pophimmel til Forum Horsens.
Annonce

Horsens: Ordet ”aflyst” har vejet tungt i mange overskrifter om koncertnyheder fra Horsens & Friends i 2020. Nu lægger koncert-arrangørerne en mere positiv vending på vægtskålen: ”Ny koncert på plakaten.”

Horsens & Friends har booket det fremadstormende danske navn Jung til en corona-sikker koncert i Forum Horsens fredag 13. november, oplyser direktør Claus Visbye.

Hallen på Langmarksvej rummer normalt 4000-5000 tilskuere til koncerter, men på grund af pandemien er der denne gang kun siddepladser. Og mængden af dem er begrænset til 500.

Det nedskalerede publikum, der kommer med, kan til gengæld forvente en koncert med ”tre danske gutter, der spiller uimodståelige og eksistentielle popsange, der handler om kærlighed og det modsatte.”

Annonce

Danmarks nye nationalorkester

”Danmarks nye nationalorkester, bliver de kaldt, og der hersker ingen tvivl om, at den højspændte trio har en stor fremtid foran sig,” skriver Horsens & Friends i en pressemeddelelse om Jung.

Bandet blev dannet i 2017 og har skabt sig et navn, der tidligere i år blev varmt nok til, at bandet kunne høste guld for salget af debut-albummet ”Blitz”.

Koncerten 13. november bliver i øvrigt ikke Jungs første besøg i Horsens. De agerede i efteråret opvarmning, da Benal spillede på Horsens Ny Teater. Nu får den københavnske trio selv rollen som hovednavn.

Billetsalget er begyndt via Horsens & Friends hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Højeste antal nye coronatilfælde siden starten af oktober: Statsministeren er bekymret

Annonce