Annonce
Horsens

Koncert aflyst for to måneder siden: Billetejere melder om problemer med at få pengene retur

Et uddrag fra den mail, arrangør Niels Allerslev sendte ud ved arrangementets aflysning 8. december, fem dage før koncerten. Af flere årsager har det dog taget væsentlig længere tid at få pengene tilbagebetalt. Foto: Nicolai Skovgård
Efter en koncert 13. december i Horsens blev aflyst, fik billetkøberne mulighed for at få pengene tilbage, men det skulle vise sig at blive noget besværligt. Flere har først fået pengene tilbage, efter Folkebladet er gået ind i sagen her midt i februar.

Horsens: Den 13. december sidste år skulle kopibandet Almost AC/DC være gået på scenen i Insero Atrium i Horsens til arrangementet "Burger, Bajer, Rock'n'roll", men fem dage før blev koncerten aflyst af arrangøren på grund af svigtende billetsalg.

De, der havde købt, fik en mail om, at de nu havde tre muligheder: De kunne bruge billetten til en erstatningskoncert i februar, de kunne bytte den til en billet til et 80'er-fest-arrangement i Forum Horsens, eller de kunne få pengene retur.

Siden har flere af billetkøberne kontaktet Horsens Folkeblad. De havde valgt at få returneret billetkøbet, men pengene var aldrig kommet, og arrangøren var mildest talt svær at få fat på, og hvis det lykkedes, var meldingen, at der nok skulle komme styr på det. Pengene kom bare stadigvæk ikke.

- Jeg vil gerne bare have pengene tilbage, så det skriver jeg til ham og sender mit Mobilepay-nummer, som han bad om i forhold til tilbagebetaling. Da jeg ikke får pengene tilbage, og han heller ikke svarer, tænker jeg jo, at det er fup og svindel, siger Glenn Nutzhorn, der skulle have været afsted med en flok kammerater, der heller ikke havde fået pengene tilbage for deres billetter, da Folkebladet snakkede med Glenn Nutzhorn i sidste uge.

Annonce

Får ikke svar på mails

Glenn Nutzhorn søger rundt på nettet for at finde muligheder, blandt andet hos billetcentralen Tikkio, som billetterne er købt igennem. Det er uden held.

- Jeg kan ikke længere finde noget om arrangementet på nettet - jeg kan kun se, at der står noget om et 80'er-arrangement i Forum Horsens, som har samme arrangør, siger han.

En af Glenn Nutzhorns kammerater, der også har skrevet til Folkebladet, er Morten Qvist. Han har været igennem samme proces med ikke at få pengene tilbage.

- Ud af de fire mails, jeg har sendt efter at have bedt om refundering, er der kun svaret på den første, skriver han i en mail til avisen, hvor han har vedhæftet sin korrespondance med arrangøren.

Meldte offentligt ud og fik svar

I Facebook-gruppen "Horsens" skrev Nicholas Sandmoe 3. januar et opslag for at høre, om andre havde fået deres penge tilbage efter koncerten. Der kom ingen respons, men til Folkebladet kan han fortælle, at der ikke er kommet nogen penge siden, og at der heller ikke her har været megen kontakt med arrangøren.

I sin mailkorrespondance med arrangøren har Nicholas Sandmoe senest 24. januar rykket for et svar. Eneste gang, der kom et svar, var 3. januar - samme dag som Nicholas Sandmoes opslag i Facebook-gruppen.

Alle tre billetkøbere fortæller i øvrigt, at det for dem ikke er pengene, det drejer sig om.

Arrangør beklager og betaler tilbage

Arrangøren af "Burger, Bajer, Rock'n'roll" hedder Niels Allerslev, og ham har Folkebladet efterfølgende været i kontakt med for at høre, hvorfor billetkøberne ikke har fået penge tilbage, og hvorfor de ikke har fået svar på flere af deres henvendeler.

I hans svar beklager han begge dele og fortæller, at der vil blive taget hånd om tilbagebetalingerne. Siden Folkebladet gik ind i sagen har både Morten Qvist og Glenn Nutzhorn fået pengene tilbage, Nicholas Sandmoe har ikke.

Ifølge Forum Horsens' direktør Jørn Juul har Forum Horsens intet udestående med arrangøren Niels Allerslev.

- Han aflyste noget tid før, så vi har intet mellemværende, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Leder: Tak til efterskolen

Det er dyrt at have sit barn på efterskole. Det ved jeg kun alt for godt. Derfor blev jeg selvfølgelig også glad på min privatøkonomis vegne, da jeg fik en mail fra efterskolens forstander om, at jeg kan få noget af egenbetalingen tilbage. Det er et resultat af den aftale, der er indgået med undervisningsministeriet. Tak for det. Og måske især for den del af tilbagebetalingen, der handler om kostpenge. For alt det, jeg sparer på benzin frem og tilbage til arbejde i disse coronatider, ja, dem bruger jeg på at brødføde en stor, sulten teenager. Hvad angår den øvrige del af tilbagebetalingen, siger jeg selvfølgelig ikke nej til pengene. I hvert fald ikke så længe jeg er sikker på, at efterskolens medarbejdere stadig kan få løn, og efterskolen også kan eksistere efter corona. Hver dag siden efterskolen lukkede, har min søn siddet foran sin computer og modtaget undervisning. Idrætslærerne har på skift tvunget ham ud af huset for at tage billeder af blade i skoven, kramme træer eller bare løbe en tur. Lærerne lægger videoer ud og hjælper de unge mennesker med stadig at have en fornemmelse af at gå på efterskole. Nuvel, der er dage, hvor cybersamværet gør savnet større i stedet for mindre, men for det meste kommer sønnen ud af værelset med mere lys i øjnene, end inden timen begyndte. Jeg synes faktisk stadig, jeg får noget for pengene, selvom skolen er lukket. Så for mig er det vigtigste ved hjælpepakken ikke, hvad jeg kan få retur, men at lærerne kan få deres løn og beholde deres job på efterskoler, der stadig står klar til at tage imod vores børn og endda have råd til at gøre lidt ekstra for dem, når de forhåbentlig når tilbage til efterskolen og kammeraterne, inden skoleåret er omme. For hjælpepakke eller ej, så kan min søn og alle de andre efterskoleelever ikke få den tabte tid tilbage. Der er ikke nogen ny chance, uanset hvor mange penge jeg får retur.

Danmark

Live: Topøkonom advarer mod at åbne økonomien for tidligt

Horsens

Buketten erstatter festen og blomsterne bringes ud i bilen: Alternative løsninger hitter i havecentrene

Annonce