Annonce
Erhverv

Kompagnoner overtager lokalt revisionsfirma

Tommy Rathmann (t.h.) og Daniel Beck Mortensen er de nye ejere af tidligere Revisionsfirmaet Torben Jensen, der nu ændrer navn til Rathmann & Mortensen. Foto: Benny F. Nielsen
Hedensted - De seneste 27 år har Revisionsfirmaet Torben Jensen haft til huse i Hedensted. I begyndelsen på Bytorvet, en periode i Bredgade og siden 2009 på Vejlevej 23a.

Firmaet har i Vejle været ledet af Torben Jensen og i Hedensted af Tommy Rathmann. Fra 2004 har ejerskabet været ligeligt fordelt mellem dem.

Og sådan har det set ud lige siden, lige indtil i år.

Officielt farvel

I juli meddelte det lokalt forankrede firma nemlig, at der var et generationsskifte under opsejling - en proces, der onsdag 14. december definitivt takker farvel til Torben Jensen ved her at skifte navn til Rathmann & Mortensen.

Tommy Rathmann, der i 1979 kom i lære hos Torben Jensen, fortæller, at generationsskiftet efterhånden har været et par år undervejs.

Siden sommer har han ejet 90 procent af foretagendet, mens de sidste 10 procent er overgået til den mangeårige medarbejder og cand.merc.aud.'er, vejlenseren Daniel Beck Mortensen (tidligere Daniel Beck Møller).

- Det lokale firma fortsætter, som folk kender det, forsikrer både Tommy Rathmann og Daniel Beck Mortensen, om end der nu skrues på firmanavnet, fortæller de.

- Vi ser mest troværdighed i også at skifte firmanavnet. Det fuldender nu generationsskiftet for os, forklarer de.

Del af noget større

Tommy Rathmann fortæller, at Daniel Beck Mortensen på sigt skal overtage mere af firmaet, når han afslutter sin uddannelse somstatsautoriseret revisor i efteråret 2018 og dermed må eje mere end 10 procent af firmaet.

De to nye kompagnoner har desuden besluttet sig for at gøre mere væsen af sig. Det gør de ved i deres nye firmanavn også at tilføje navnet Kreston, der er et dansk og internationalt netværk for uafhængige revisionskontorer.

- Tendensen er, at revisionshusene bliver større og større. Og for at klare os i den kamp er det vigtigt for os at vise kunderne, at vi også har stordriftsfordele og kompetencer at kunne trække på, selvom vi er et mindre revisionsfirma. Det ligger der en del tryghed i både for os selv, men bestemt også for kunderne, siger Daniel Beck Mortensen.

Firmaet markerer ejerskiftet ved en reception på Vejlevej 23a 27. januar kl. 13-15.
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce