Annonce
Horsens

Kommunens tre genbrugspladser i Horsens lukker for private og virksomheder

Alle tre genbrugspladser i Horsens Kommune lukker fredag morgen for private og virksomheder. Arkivfoto: Per Algreen/Horsens Kommune
Affaldet fra private husstande vil fortsat blive afhentet, men det gælder ikke storskrald og asbestaffald.
Annonce

Horsens: Som et led i kommunens indsats mod corona-smitten lukker genbrugspladserne i Horsens, Vedslet og Brædstrup fra fredag morgen og foreløbigt frem til 29. marts. Det gælder både for private og virksomheder.

Det oplyser Horsens Kommune på kommunens Facebook-side "En del af flokken".

Her understreges det samtidig, at affaldet fra private husstande fortsat vil blive afhentet, ligesom de nedgravede affaldsstationer også vil blive tømt.

Der vil ikke blive hentet hverken storskrald eller asbestaffald, og hvis du allerede har bestilt afhentning af dette, vil det ikke blive hentet. Der vil dog være åbent for jordmodtagelse for at kunne servicere erhvervslivet. Brovægten vil derfor være åben, oplyser Horsens Kommune.

Kære læser: Vi har valgt at låse alle artikler om coronavirussen op for at sikre, at alle lokale borgere har adgang til den bedst tilgængelige viden om den trussel, vi står over for. At hjælpe med at begrænse smitten af coronavirus er en naturlig del af vores mission om at understøtte det lokale samfund. Heldigvis er der mange andre vigtige historier at fortælle hver eneste dag. Du kan for 49 kroner om måneden få adgang til alle vores låste historier om dit lokalsamfund, Danmark og verden: Køb abonnement.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder

Erfaren familie vil lære andre at vandre

Annonce