Annonce
Horsens

Kommunen har sat huse på Schüttesvej til salg

Kommunen har nu sat seks rækkehuse på Schüttesvej til salg. Et af husene (billedet) er netop nu aktuelt i en retssag mellem den tidligere ejer og Horsens Kommune. Arkivfoto: Morten Pape
Seks rækkehuse, hvor et af dem netop nu er aktuel i en retssag mellem den tidligere ejer og kommunen, er sat til salg for en samlet vejledende pris på seks millioner kroner.
Annonce

Horsens: Horsens Kommune har sat de seks sammenbyggede rækkehuse på Schüttesvej 51-61 til salg. Den vejledende salgspris er sat til seks millioner kroner for hele striben af huse.

Det er ejendomsmæglerkæden Nordicals, der sælger husene for kommunen, og i salgsannoncen kan man læse, at rækkehusene, som er opført i 1949, i dag fremstår "i meget varierende stand - spændende alt fra konkret håndværkertilbud til meget flot familiebolig".

Fire af husene er i dag lejet ud, mens to står til fri disposition for køber. Husene er på 95-96 kvadratmeter med tilsvarende kælderareal.

Kommunen erhvervede husene i forbindelse med den planlagte udvidelse af Schüttesvej, hvor det fra starten stod klart, at rækkehusenes forhaver skulle inddrages for at give plads til flere spor.

- Kommunen har ingen interesse i at eje husene, og det har hele tiden været meningen, at de skulle sælges igen, når vi fik styr på, hvordan projektet for udvidelsen af Schüttesvej så ud. Det har vi nu, siger Peter Sinding Poulsen, kommunaldirektør i Horsens Kommune.

Annonce

Aktuel i retssag

Et af de seks rækkehuse er aktuelt omdrejningspunkt for en retssag, hvor en tidligere beboer, Heidi Carina Niemann Hansen, har stævnet Horsens Kommune.

Hun mener, at hun solgte sit hus på falske forudsætninger, idet hun inden handlen af kommunens daværende chefjurist fik at vide, at huset stod til at skulle blive revet ned. Derfor valgte hun at sælge, selv om hun gerne ville være blevet boende i huset.

Kommunen understreger på sin side, at Heidi Carina Niemann Hansen blev orienteret om, at den endelige beslutning om den vej-løsning, der ville medføre en nedrivning, skulle tages af byrådet.

Annonce
Annonce
Horsens

Flot comeback blev ikke belønnet

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce