Annonce
Odder

Kommunaldirektør skal styre skolerne

De kommende måneder får kommunaldirektør Henning Haahr ekstra travlt, idet han også skal fungere som direktør for børn og unge, indtil man finder en afløser for den fratrådte direktør Karsten Poulsen. Arkivfoto: Martin Ravn
Mens man venter på ansættelse af ny direktør for børn, uddannelse og kultur, fordeles opgaverne i direktionen.

Odder: Fredag har Karsten Poulsen sidste arbejdsdag som direktør for børn, uddannelse og kultur i Odder Kommune.

Det efterlader et midlertidigt hul, som bliver løst af den øvrige direktion.

Kommunaldirektør Henning Haahr vil, frem til man får ansat en afløser for Karsten Poulsen, overtage opgaven som direktør for børn og uddannelse. Han får hjælp fra Jette Lorenzen, som vil varetage direktøransvaret for børne- og familiecentret samtidig med, at hun fortsætter som direktør for sundheds- og socialområdet.

Sekretariatschef Morten Møller får ansvaret for kulturområdet, mens teknisk chef Casper Grønborg midlertidigt skal være teknisk direktør. En rolle som kommunaldirektør Henning Haahr ellers har under sin hat.

Annonce

Bredt ansættelsesudvalg

Afløseren for Karsten Poulsen skal findes med hjælp fra rekrutteringsbureauet Mercuri Urival.

Håbet er, at man allerede 1. juni kan byde velkommen til en ny direktør, som skal ansættes af et udvalg med kommunaldirektør Henning Haahr som formand og med bred repræsentation fra byrådet, øvrig direktion, virksomhedsledere og medarbejderrepræsentanter fra både skoler, daginstitutioner og kulturområdet.

Mercuri Urval vil ligeledes interviewe bredt i organisationen i forbindelse med udarbejdelse af job- og kravprofil til den nye direktør.

Ved udgangen af marts tager man afsked med økonomichef Jørgen Bruun efter 42 år i Odder Kommune.

Også hans afløser er man i gang med at finde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce