Annonce
Odder

Kommunaldirektør sagde op på grund af sygdom: Nu er han sigtet for kreditkortsvindel

Officielt var det sygdom, der fik tidligere kommunaldirektør i Struer Mads Gammelmark til at stoppe. Nu er han sigtet for at have misbrugt kommunens kreditkort. Arkivfoto: Morten Stricker
Officielt var det sygdom, der fik tidligere kommunaldirektør i Struer Mads Gammelmark til at stoppe. Nu er han sigtet for at have misbrugt kommunens kreditkort.

Struer/Odder: Anklagemyndigheden har sigtet tidligere kommunaldirektør i Struer Kommune Mads Gammelmark for misbrug af dennes kommunale kreditkort.

Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi i en pressemedelelse.

- En tidligere kommunaldirektør i Struer Kommune er sigtet for mandatsvig ved uberettiget at have brugt et kommunalt kreditkort 174 gange. Forbruget er på 123.098 kroner i alt, skriver politiet i en pressemeddelelse.

Tilbage i 2014 sagde Mads Gammelmark efter kun 23 måneder selv farvel til jobbet som direktør for børn, unge, teknik og miljø i Odder Kommune. Kort efter opsigelsen fra Mads Gammelmark tog borgmester Uffe Jensen affære, og byrådet besluttede at fyre kommunaldirektør Kenth Halfdan Ferning og socialdirektør Jette Rud Knudsen.

I sagen fra Struer vil anklagemyndigheden vil nedlægge påstand om fængselsstraf. Desuden vil der på vegne af Struer Kommune blive nedlagt påstand om erstatning.

Officielt opsagde Mads Gammelmark selv sin stilling som kommunaldirektør i begyndelsen af august, da han via brev meddelte kommune, at ”han på grund af sygdom ikke længere kan bestride stillingen som kommunaldirektør.”

I den anledning beklagede Økonomi-, erhvervs- og bosætningsudvalget, at Mads Gammelmark af den årsag må stoppe, men respekterer naturligvis hans beslutning.

Siden har Struer Kommune ikke villet kommentere på opsigelsen, hvor Mads Gammelmark fuldstændig afskrev sig muligheden for at få penge med.

Nu viser det sig så, at Gammelmark i forbindelse med opsigelsen blev politianmeldt, efter der blev fundet store uregelmæssigheder i hans brug at det kommunale Mastercard.

Annonce
Horsens For abonnenter

Borgmester vil tage trykket af ansatte: Nu skal politikerne godkende dispensationer i byggesager

Danmark

Torsdagens coronatal: Syv færre indlagt det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Sovende mand vækket af røg, da huset brændte

Horsens For abonnenter

Snart går det løs på VIA's nye skole til 600 mio. kr: Se billederne af de nye rammer kort inden studiestart

Odder

Kroens kælder kan rumme alt: Under krigen blev her skjult nedskudte krigsflyvere, nu ligger fine vine og venter på at blive smagt

Sport

Malte Kiilerich er blevet en profil i forsvaret

Kultur

Padelcenter laver ny turnering med rejse på højkant - og lokalt krav til deltagerne

Horsens For abonnenter

Daniel svæver hen over byen - og når det ikke blæser nok, har han selv vind med på ryggen

Horsens

Gravsten viklet ind i afspærringstape: Det handler om sikkerhed for gæsterne på kirkegården

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Danmark

Vejdirektoratet hæver hastigheden på motorvejen: Her må du fremover køre 130 km/t

Erhverv

Bageri måtte vente i 11 måneder på et forventeligt nej fra en offentlig myndighed

Sport

John Madsen er død

Horsens For abonnenter

Flere partier er bekymrede over stort antal dispensationer i byggesag fra sydbyen: V opfordrer borgmester til at gribe ind

Debat

Genbrug kan gøres bedre: Hvorfor må vi ikke klunse på genbrugspladsen?

Annonce