Annonce
Horsens

Komediehuset trækker i sommer-kostumerne

De yngste elever i Komediehuset i Horsens er klar til at indtage midtbyen med teaterparader. PR-foto: Komediehuset
Flere dage med teater-parader og klassiske eventyr i midtbyen. Unge bringer "smil, glæde og eventyr ud til hoved- og sidegader", siger instruktør.
Annonce

Horsens: Nogle trækker i badebukser eller bikini og tager på stranden, når sommeren banker på. I Komediehuset i Horsens har man fundet andre eventyrlige kostumer frem og er nu klar til at indtage byen med en stribe teater-parader.

Hvordan det spænder af, kan man opleve fra 2.-4. juli på gågaden, hvor Komediehuset på daglig basis præsenterer det, der kaldes "et sandt eventyrrige".

Det er husets 7-10-årige sommerelever, der hver af dagene vil optræde med udgangspunkt i folkekære, klassiske eventyr, og "det hele serveres med humor, flotte kostumer, oplagte lokale skuespillere og med både teaterkunsten og sikkerheden i højsædet", skriver Komediehuset i en pressemeddelelse.

Annonce

Show for så mange som muligt

- Vi har valgt paraden, fordi den form kan opfylde to vigtige kriterier: Vi skal bevæge os for ikke at skabe situationer, hvor folk stimler sammen. Men endnu vigtigere er det, at vores elever får mulighed for at optræde for så mange mennesker som muligt og bringe smil, glæde og eventyr ud til hoved- og sidegader, udtaler Andreas Nielsen, der er instruktør på projektet.

Annonce

Mere gadeteater på vej

Komediehuset uddyber, at Søndergade også senere på sommeren bliver scene for endnu et gadeteaterprojekt.

Da vil det være de ældre elever, der optræder med "teatralske og underfundige optrin" i showet "Spettacolo".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

HFS fik uafgjort efter flot indsats

Annonce