Annonce
Horsens

Kom på banen klubber, hvis I vil lave kræmmermarked - vi hjælper gerne

Bestyrelsen i Sport Horsens opfordrer alle sportsklubber til at gå i tænkeboksen og måske gå sammen med andre klubber for at oprette et nyt Horsens marked. - Vi er klar til at hjælpe jer, siger kræmmermarkedets ankermand, Hans Madsen. Arkivfoto: Morten Pape
Sport Horsens er klar til at hjælpe lokale idrætsklubber, der har lyst til at tage handsken op og arrangere et nyt marked i Horsens, efter kræmmermarked er lukket.

Horsens: Horsens Kræmmermarked lukker og slukker. Det står fast, men Sport Horsens, som har arrangeret markedet i over 30 år, er klar til at hjælpe lokale klubber til at arrangere et nyt marked.

Bestyrelsen i Sport Horsens opfordrer alle sportsklubber til at gå i tænkeboksen og måske gå sammen med andre klubber for at stable et nyt marked på benene.


Annonce

Vi vil gerne hjælpe og skal bare høre fra interesserede klubber senest søndag 20. juni, hvis de er interesserede i at høre mere eller have vores hjælp.

Hans Madsen


- Vi vil gerne hjælpe og skal bare høre fra interesserede klubber senest søndag 20. juni, hvis de er interesserede i at høre mere eller have vores hjælp, siger Hans Madsen, som har været ankermand i det årlige kræmmermarked i adskillige år.

Der er både erfaring, viden og udstyr til en nyt marked.

Gav penge til klubber

Kræmmermarkedet var ikke bare en hyggelig begivenhed for de omkring 30.000 årlige gæster og mange kræmmere, men også et økonomisk tilskud til lokale idrætsklubber.

Frivillige fra lokale idrætsklubber bidrog på skift med arbejdskraft til markedet og delte bagefter overskuddet bag sig.

Sport Horsens, som er organisationen bag kræmmermarkedet, blev ved det seneste repræsentantskabsmøde lukket, derfor er der nu ikke længere nogen til at lave kræmmermarked.

Interesserede kan kontakte Hans Madsen på tlf. 4016 7342 eller Sport Horsens på mail@sporthorsens.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Horsens Frejas første nederlag

Annonce