Annonce
Debat

Kom nu i arbejdstøjet - både politikere og forvaltning i Region Midtjylland - og få styr på den ventetid

Leif Kristensen. Arkivfoto

Læserbrev: Stor respekt for, at der bliver svaret angående ventetid i Region Midtjylland (regionsrådsformand Anders Kühnaus læserbrev "Ventetiden til høreapparatbehandling skal ned", der var et svar på Leif Kristensens læserbrev "Lukrerer Region Midtjylland på at have uendeligt lange ventetider på alle deres høreklinikker og tørrer udgifterne af på kommunerne?", red.)

Løsninger, der nævnes, er bl.a., at 300 borgere næste år får besøg af en "hørebus", der tilbyder behandling i eget hjem.

Der henvises også til en undersøgelse blandt borgere i Region Midtjylland, hvor borgerne skulle ønske sig bedre overblik i forhold til privat og offentligt regi angående høreapparater.

Annonce

Helt fint, at borgere, som har svært ved at komme til de audiologiske klinikker, kan få undersøgelse i eget hjem.

At borgere skal gå til private aktører er vist kun forbeholdt de mest kapitalstærke, da prisen der er omkring 20.000 kr. oveni det beløb, der ydes af det offentlige. Det er i hvert fald de tal, jeg har fået fortalt af troværdige personer, der har købt eller har fået tilbuddet der.

Problemet med ventetider i Region Midtjylland kan jo være kassetænkning, som jeg skrev, men kunne jo også være underbemanding på de audiologiske klinikker i Region Midtjylland.

Måske er lønnen og arbejdsforholdene bedre på de audiologiske steder i Danmarks andre regioner, da ventetiden der er fra fire uger - væsentligt lavere og mere spiseligt end de otte måneder og opefter i Region Midtjylland.

Leif Kristensen

Måske er lønnen og arbejdsforholdene bedre på de audiologiske steder i Danmarks andre regioner, da ventetiden der er fra fire uger - væsentligt lavere og mere spiseligt end de otte måneder og opefter i Region Midtjylland.

Jeg håber for alle hørehæmmede i Region Midtjylland, at ventetiden bliver bragt ned hurtigst muligt, samt at vi skal undgå at høre mere om manglende resurser, omstruktureringer og ventetid på apparater grundet corona.

Kom nu i arbejdstøjet - både politikere og forvaltning i Region Midtjylland - og få styr på den ventetid.


Annonce
Horsens For abonnenter

Mand fik hugget lillefingeren af: 27-årig skal fem år i fængsel for øksevold

Danmark

Søndagens coronatal: Endnu en dag med over 25.000 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Problemer med aflevering af freetrailerne på Smedetorv fortsætter: Nu tager Ikea konsekvensen

Hedensted For abonnenter

77-årige 'Polle' er landets ældste seriehåndboldspiller og spiller hver kamp: - Selv modstandernes fans jubler, når jeg scorer

Sport

Vanvittig buzzer beater sikrede Horsens IC-sejr i allersidste sekund: Derfor er der pres på, hvis holdet skal nå at spille sig tilbage i medaljestriden

Horsens

Priserne stiger fortsat - men i langsommere tempo: Man kan stadig tjene pænt på at sælge huset i 2022

Tyske oversvømmelser chokerede verden: Det kan også ske i Danmark, for vi bygger for tæt på vandet

Horsens For abonnenter

Cykelholdet Sund Vilje blev skelsættende for Flemmings liv: Nu cykler han til Paris med sit eget lille hold

Navne For abonnenter

Andre cutter sig, jeg brugte tatoveringerne: I dag er Sabrina mor, dagplejer og lykkelig, og hun har ikke længere brug for smerten fra nålen

Horsens

Graven skal ændres fra ærgerlig til attraktiv: Nu er første skridt på vejen vedtaget - og det kommer fra en uventet kant

Løvkvist om formandsdebat i DF: Messerschmidt skal tirres, indtil han forløber sig

Horsens

Jeg er blevet gravid, mens jeg er i et barselsvikariat - kan min chef fyre mig, når jeg fortæller det?

Erhverv For abonnenter

Henrik taber 100 kroner for hver gris, han sender ud af stalden

Odder

Ny borgmester vil lave politik sammen med borgerne: Hvis vi ikke involverer borgerne, bliver lokalpolitik rendyrket magt

Annonce