Annonce
Danmark

Kom med på et kig: Unik bolig i historisk område til salg for 24,8 millioner kroner

Dybbøl Banke 33 ligger pænt gemt fra hovedvejen. Men få hundrede meter inde på marken dukker denne perle op. Foto: Lilienhoff
Liebhaver-ejendomsmægler Lilienhoff har fået en bolig på Dybbøl Banke 33 til salg. Den over 700 kvadratmeter store bolig på knap 30 hektar grund er opført i 2005 og prissat til 24,8 mio. kroner.

Sønderborg: Det er formentlig en af de dyreste boliger Sønderborg til dato har set, som i nu tre uger har været til salg på Dybbøl Banke 33 for 24,8 mio. kroner. Adressen dækker over en temmelig unik ejendom i et af landets mest historiske områder. Prismæssigt ligger det blandt de dyreste i hele Sydjylland, der i øjeblikket toppes af en ejendom ved Kolding Fjord til ca. 30 mio. kroner.

- Det er sjældent, vi har noget så fornemt til salg i det sønderjyske. Vi oplever dog en stigende interesse for området - både når det gælder dyre og mindre dyre boliger, siger Hans Lilienhoff medindehaver af Lilienhoff, der sælger liebhaverboliger i hele landet.

- Det er meget forskelligt, hvor længe en bolig som denne vil ligge. Det kan være alt fra et par måneder til et par år. Men som sagt kigger flere mod det sønderjyske, fordi man får mere for pengene end visse andre og dyrere steder. Flere har i kølvandet på corona fundet ud af, at man kan arbejde mere hjemmefra og derfor godt bo lidt længere væk fra sin arbejdsplads, tilføjer han.

Annonce

Sikret udsigt

Ejendommen er opført med mursten fra Petersen Tegl i 2005 og har energimærke A2010. Boligen efterfølger et bygningsværk fra 1800-tallet. Grunden med det oprindelig hus blev købt i 2003 for cirka 5,7 mio. kroner.

For den nette sum af 24,8 mio. kroner får man 694 kvadratmeter at boltre sig på samt 64 kvadratmeter kælder på et 29,7 hektar svarende til 297.000 kvadratmeter stort område. En enkelt mark er her bortforpagtet, mens den resterende del er udlagt som naturgrund, hvor råvildt ofte lægger vejen tæt forbi hjemmet.

Fornem udsigt mod Broagerland. Foto: Lilienhoff

Grunden strækker sig helt ned til vandet, og da området omkring er fredet, vil udsigten ikke blive ødelagt af andet byggeri. Panoramablikket fra haven omfatter således både Dybbøl Mølle, skanseområdet og Sønderborg Bugt med Vemmingbund mod Broagerland.

Vil man ikke bade i havet er der udendørs pool med jordvarme, der kan indstilles på temperatur. Med i købet følger desuden 155 kvadratmeter garage samt en lade på 207 kvadratmeter.

Det er sjældent, vi har noget så fornemt til salg i det sønderjyske, men vi oplever en stigende interesse for området - både de dyre og mindre dyre boliger.

Hans Lilienhoff
Annonce

Indendørs luksus

Boligen har 11 rum med gulvvarme nærmest alle steder, genveksanlæg og centralstøvsuger samt smartstyring af alt el i huset. Eksempelvis kan garagens porte og porten til indkørslen styres via app. Desuden har alle døre - med undtagelse af én - kodelåse fremfor til nøgler.

Dybbøl Banke 33 er opført i 2005, men i respekt for den stil, som prægede den oprindelig bygning fra 1800-tallet. Foto: Lilienhof

Indendørs har man fortsat prioriteringen af kvalitet med håndlavede snedkerkøkken i dansk design og bordplade i portugisisk kalksten.

Stueetagen har forældresuite med terrassedøre og walk-through-closet til eget badeværelse med spabad. Hertil kommer et kontor, et gæstetoilet, yderligere tre værelser samt etagens andet badeværelse med dobbelt håndvask foruden både kar og brus.

Det er på førstesalen, det tredje badeværelse findes. Heroppe har man ydermere to værelser, en stue og et stort multirum. Det kipførte loft har synlige bjælker. I underetagen er der vinkælder og tre disponible rum.

Så der mangler sådan set ikke særlig meget. Nå jo - der er under fem minutters kørsel til både skole og indkøb.

Der er opvarmet udendørs pool til ejendommen. Foto: Lilienhoff
Foto: Lilienhoff
Foto: Lilienhoff
Foto: Lilienhoff
Foto: Lilienhoff
Foto: Lilienhoff
Foto: Lilienhoff
Foto: Lilienhoff
Foto: Lilienhoff
Foto: Lilienhoff
Foto: Lilienhoff
Foto: Lilienhoff
Foto: Lilienhoff
Foto: Lilienhoff
Foto: Lilienhoff
Foto: Lilienhoff
Foto: Lilienhoff
Foto: Lilienhoff
Annonce
Annonce
Horsens

Se videoen: Kom med på rundtur over den gamle losseplads - Horsens har fået ny bypark

Horsens For abonnenter

132-årig bygning på Søndergade får nyt liv efter brand: 10 nye lejemål klar til december

Navne

Borgmester: Erling Jensen har sat et kæmpe stort aftryk på vores by, og han fortjener stor kredit for sin fremsynethed

Hedensted For abonnenter

Pårørende om kommende demensplejehjem: For flere kan det blive et problem med afstanden til Hedensted

Horsens

Mønstereksempel på den gode idé: FC Horsens' prestigeprojekt henter over to millioner ind

Navne For abonnenter

S-nestor og eks-viceborgmester i Horsens er død

Horsens

Afføring over det hele og tisseri i Vitus Berings Park: Ulækre toiletter får folk til at finde alternative løsninger

Danmark

Torsdagens coronatal: 173 testet positiv det seneste døgn - antallet af indlagte stiger med fire

Kultur

Største koncert-satsning i flere år: Sir Elton siger farvel i Horsens

Danmark

Snart bliver toiletbesøg en del af corona-bekæmpelsen

Erhverv

Vinbutik lukker: Indehaver vil have mere tid til familien

Hedensted For abonnenter

Tidligere souschef brugte 51.000 kroner af sfo-forældres madpenge på at dække over sin spilafhængighed

Debat

S-spidser takker nej til S-udspil: Nye provinsstudiepladser skal ikke betales af ingeniørstudier i Horsens

Annonce