Annonce
Horsens

Kom med dit bud: Hvad skal Søndergades nye vanddekoration hedde?

Vanddekorationen skal efter planen være klar til brug i oktober. Foto: Claus Skovholm
Har du et bud på, hvad Søndergades nye vanddekoration skal hedde, kan du dele buddet med avisens redaktion i Kuben 29. august, eller du kan sende det på en mail til redaktion@hsfo.dk.
Annonce

Horsens: "Hjortebrønd", "Hyæne med barn", "Beringsøen".

Når gågaden i Horsens er blevet beriget med ny kunst, har det som regel fået et navn, og den nye vanddekoration, der er ved at tage form på Søndergade, er ingen undtagelse.

Dekorationen har ganske vist ikke fået sit navn endnu, men det vil Horsens Folkeblad og Horsens Kommune gøre noget ved - med din hjælp.

Når Horsens Folkeblad torsdag 29. august flytter redaktionen i Kuben på Søndergade for at sætte spot på fremtidens gågaden, vil der lyde et imaginært startskud til en navnekonkurrence, der skal ende ud i navngivningen af gågadens nye vanddekoration.

Spørg Folkebladet - Vores Gågade

Gågaden er midt i en ansigtsløftning af de helt store. Ny belægning, ny belysning og meget mere er på vej på byens mest attraktive gade.

Journalisterne på Horsens-redaktionen sætter spot på fremtiden for byens hovedstrøg i kampagnen ”Spørg Folkebladet – Vores Gågade”.

Hvilke spørgsmål rejser renoveringen? Undrer du dig over noget?

Stort eller småt – skriv til os på redaktion.hsfo.dk/spoergfolkebladet, hvor vi samler spørgsmål og svar.

Annonce

11 springvand

Den nye vanddekoration, der foreløbig har fået installeret sit fundament, ligger på Søndergade ved indgangen til Thonbogade.

Dekorationen er tegnet af Schul Landskabsarkitekter, fylder 60 kvadratmeter og kommer til at indeholde 11 springvand. Den bliver beklædt med mørke sandsten, der importeres fra Indien.

Foruden den æstetiske værdi vil vanddekorationen blive opført, så man kan sidde på kanten og tage et ophold, mens man befinder sig på gågaden.

Buus Anlægsgartner, der står for installationen, forventer, at der kan blive sat gang i springvandene til oktober.

Annonce

Dommerkomite udpeger vindernavn

Har du et bud på, hvad vanddekorationen skal hedde? Så mød op og del det med redaktionen i Kuben 29. august eller udfyld formularen herunder.

Du kan komme med bud frem til fredag 6. september klokken 12, hvorefter en dommerkomite bestående af repræsentanter fra Horsens Folkeblad, Horsens Kommune, cityforeningen og Business Horsens vil udvælge et vindernavn.

Vindernavnet bliver offentliggjort i avisen, og budgiveren bag navnet vil modtage tre flasker rødvin.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Lokale butikker har mundbind - men efterspørgslen er stor, og de kan løbe tør

Horsens

Rema-lager venter på mundbind: Vi ville ikke hamstre på forhånd

Danmark For abonnenter

Smitten har bredt sig de seneste uger: Derfor er eksperter alligevel fortrøstningsfulde

Annonce