Annonce
Kultur

Kom med din kandidat: Hvem skal hyldes til Horsens All Stars?

Lummer Stue vandt publikumsprisen ved sidste års Horsens All Stars. Siden har børnerockgruppen udgivet et album og optrådt adskillige gange i lokalområdet. Her på efterårets Wall of Sound-festival på Fængslet. Arkivfoto: Morten Pape
Musiker-fest skal i år hylde en vinder af publikumsprisen for syvende gang. Flere end 100 udøvende deltager i en af årets store, traditionsrige musikbegivenheder i Horsens.
Annonce

Horsens: Kendte navne som Højt Plan, Bomles Venner, Jesper Bjarnesen og Lummer Stue er nogle af dem, der allerede har oplevet at blive fejret med publikumsprisen ved den årlige musikerfest Horsens All Stars. I slutningen af januar skal endnu en lokal musiker hædres. Men hvem fortjener en tur i rampelyset?

Det beder arrangørerne af Horsens All Stars nu horsensianerne om at komme med bud på.

Publikumsprisen uddeles i år for syvende gang, og via formularen nedenfor kan du nominere din foretrukne kandidat. Kort sagt: Hvilken musiker har gjort det så godt, at han, hun eller de fortjener skulderklappet.

Horsens Folkeblad følger løbende nomineringen, og den, der indstilles af flest, udråbes som vinder, når musikfesten kulminerer lørdag 25. januar på Horsens Ny Teater.

Igen i år ventes masser af musikere at deltage i arrangementet, der dels er en mulighed for de udøvende for at netværke og jamme, dels en mulighed for publikum for at opleve, hvad der rører sig på den lokale scene.

Horsens Ny Teater skriver, at flere end 100 musikere vil optræde på de to scener på henholdsvis teatret og KulisseLageret.

"Der er noget for alle", lyder beskrivelsen af de genrer, man kan opleve i løbet af de sammenlagt mere end 10 koncert-timer, Horsens All Stars 2020 byder på.

Selve prisoverrækkelsen, der ud over hæderen består af en kontant præmie, finder sted i forbindelse med koncerterne.

Billetsalget er i gang via Horsens Ny Teater.

De har vundet publikumsprisen

Horsens All Stars uddeler i år publikumsprisen for syvende gang. Her er de tidligere modtagere:

2019: Lummer Stue

2018: Jesper Bjarnesen

2017: Big O & The Blue Quarters

2016: Gwænno

2015: Bomles Venner

2014: Højt Plan

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Smittetal sætter rekord i Danmark: Borgmesteren har klar opfordring til borgerne i Horsens Kommune

CORONAVIRUS

Live: Regeringen vil udvide hjælpepakker efter nye restriktioner

Annonce