Annoncørbetalt indhold

Kom let omkring med hjælpemidler til gangbesvær

Denne artikel er sponsoreret

At være gangbesværet er oftest ikke ensbetydende med, at man mister lysten til at gå rundt til ting. Som gangbesværet behøver man ikke at undvære friheden ved at kunne gå ned at handle eller gå en tur i byen, der findes heldigvis hjælpemidler, som gør turen lettere og mindre besværet.

Med en rollator kommer man let omkring

Som gangbesværet kan det være svært at komme omkring. Oftest bliver man træt efter kort tid, og så kan man få brug for en pause. Desværre er det ikke altid, at der er mulighed for at sidde ned, når man er på tur. Hvis man ovenikøbet elsker naturen, og man har været vant til at gå mange lange tur, så kan det være en stor udfordring, når benene eller vejrtrækningen svigter.

Med en rollator kan du stadig komme på tur lige så ofte du vil. Det smarte ved en rollator er, at den gør turen mindre besværet, samtidig med at man har mulighed for at sætte sig og tage et hvil, når man får brug en pause. En rollator er det perfekte hjælpeværktøj til dig, som stadig gerne vil komme let omkring, selvom det kan være besværligt at gå for meget rundt. Med en rollator får du en støtte, som minimerer gangbesværet, og du kan endda købe en rollator med kurv, så du kan tage rollatoren med på indkøb. En rollator er smart at have med på kortere ture, men skal man ud på en længere tur i selskab med andre, så kan det være, at man i stedet skal nyde turen fra en kørestol, så turen ikke tager unødvendigt hårdt på en.

Et bredt udvalg af rollatorer og kørestole

Hos Harald Nyborg finder du både rollatorer og kørestole til gode priser, så du igen kan komme let omkring. En rollator eller en kørestol kan gøre mange hverdagssituationer lidt nemmere. Når først man har anskaffet sig enten en rollator eller en kørestol, så behøver man ikke at bekymre sig om, at takke nej til aktiviteter sammen med familien eller venner pga. Eget gangbesvær. Om så turen går i Harald Nyborg efter rør til svigersønnens gør-det-selv projekter, så bliver turen lidt nemmere, når man kan støtte sig til en rollator. Med det store udvalg af rør og fittings han skal kæmpe sig igennem, så får man hurtigt brug for det sæde, rollatoren er udstyret med.

Harald Nyborg forhandler et stort udvalg af rollatorer og kørestole, så du kan finde den, der passer bedst til dine behov.

Denne artikel er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.