Annonce
Odder

Kom i praktik som livredder på Saxild Strand

Der er lagt op til en oplevelsesrig dag på Saxild Strand med aktiviteter for hele familien. Børnene kan prøve livreddernes udstyr, og sammen med deres forældre kan de tage Livreddertesten, hvor de skal igennem forskellige livredderdiscipliner. PR-foto
Trygfondens Livredderpatrulje kommer 12. juli til Saxild og demonstrerer, hvordan vi passer på os selv og hinanden på stranden.

Saxild: Kom ned på Saxild Strand fredag 12. juli, når Trygfondens Livredderpatrulje kommer forbi og demonstrerer, hvordan vi passer på os selv og hinanden på stranden og i vandet. Livredderne fortæller, hvordan det er at være livredder og viser, hvordan man hjælper personer, som kommer i nød i vandet. Der er masser af livredderudstyr, som børnene kan prøve, og sjove og udfordrende lege og konkurrencer, som handler om badesikkerhed.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Trygfonden.

Man kan møde Livredderpatruljen på Saxild Strand, for enden af Plantagevej, 8300 Odder, kl. 11–15.

Der er lagt op til en oplevelsesrig dag med aktiviteter for hele familien. Børnene kan prøve livreddernes udstyr, og sammen med deres forældre kan de tage Livreddertesten, hvor de skal igennem forskellige livredderdiscipliner, for eksempel padling på rescue board, genoplivning på dukker og bjærgning af en person i vandet.

Annonce

Badesikkerhed leges ind

Trygfondens Livredderpatrulje turnerer hver sommer rundt i landet for at oplyse om badesikkerhed og give børn og voksne en ekstra oplevelse på strandene.

- Vi bliver altid mødt af glade børn og voksne, som gerne vil vide mere om badesikkerhed og har en masse spørgsmål til livredderne. Badesikkerheden bliver leget ind gennem de mange aktiviteter, og når familierne tager hjem fra stranden, kan de fortsætte snakken om badesikkerhed med vores app Livredder, hvor der er spil og andre underholdende aktiviteter, som handler om at færdes sikkert ved og i vandet, siger René Højer, programchef i Trygfonden.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce