Annonce
Kultur

Knud Lindhard: Det er sgu' lidt underligt at høre sig selv på Netflix

Knud Lindhard er i gang med at lægge sidste hånd på sit ny album. I mens kan han glæde sig over, at Netflix-seere over hele verden nu kan høre hans nummer "Mr. Cale" fra forrige album - det er med på soundtracket til kunstskøjte-dramaet "Spinning Out". Arkivfoto: Lars Juul
Annonce

Horsens: - Det er sgu' lidt underligt at høre sig selv og sin musik i sådan noget...

Knud Lindhard griner.

Årsagen er, at den horsensianske musiker forleden for første gang hørte sit nummer "Mr. Cale" i den ny amerikanske Netflix-serie "Spinning Out".

Knud Lindhard, der i et halvt århundrede har været et kendt ansigt i byens musikliv, udgav sangen på sit 2017-album "Can't Get Rid Of Rock'n'roll". Siden blev den opdaget af folkene bag streaming-serien, og nu kan seere over hele verden høre den, når "Spinning Out", der handler om en kunstskøjteløbers dramatiske op- og nedture, glider over skærmen. Serien fik premiere tidligere på måneden, og i niende af i alt ti afsnit kan man høre det lokale bidrag.

- Det varer kun cirka 15 sekunder, men det er faktisk lang spilletid sammenlignet med nogle af de andre numre på soundtracket, siger Knud Lindhard, som fik "Mr. Cale" med i Netflix-satsningen via et internationalt bureau, der formidler musik til filmindustrien.

- Det er en sjov oplevelse, men altså, vi er ikke på vej til Hollywood endnu, siger musikeren.

Spinning Out

"Spinning Out" er en ny serie på Netflix

Sæson 1 rummer 10 afsnit.

Du kan se de forskellige musikalske bidrag til soundtracket her.

Her er Netflix' eget resumé af handlingen: "En kunstskøjteløber, der håber på at komme til OL, kæmper med at balancere kærlighed, familie og et sårbart sind, da hendes vinderdrømme pludselig bliver sat på pause."

Medvirkende: Kaya Scodelario, January Jones og Will Kemp

Seriens skaber: Samantha Stratton

Annonce

Nyt album på trapperne

Han har da også gang i flere andre projekter hjemme i Horsens for tiden. Før jul spillede han med det gendannede Thin Lizzy-coverband Find Lizzy på KulisseLageret, og forude venter udgivelsen af hans næste album.

- Vi mangler stadig at gøre et par numre færdige, og derefter skal det hele finpudses. Men jeg håber meget, at det kan komme ud i marts, siger Knud Lindhard, der allerede har sendt en forsmag på albummet ud.

Det skete med udgivelsen af singlen "Stop Smokin''", der blev lanceret nytårsaften som et musikalsk rygstød til alle dem, der bruger nytårsforsæt som en lejlighed til at kvitte tobakken.

Knud Lindhard tør ikke spå, om der også på hans næste album er numre, der kan ende på internationale soundtracks.

- Der er rigtig mange om buddet, konstaterer han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted

Skoleleder efter forfærdelig ulykke under udflugt: - Vi kunne ikke have gjort noget anderledes

Coronavirus

Live: Sundhedsstyrelsen anbefaler øget brug af mundbind hos lægen

Annonce