Annonce
Horsens

Knap en uge siden Carl Petersens sidste livstegn: Politiet opfordrer stadig borgere til at tippe

81-årige Carl Petersen gik torsdag i sidste uge fra sit hjem i en ældrebolig ved Plejecenter Ceres. Siden har både kommune, politi og frivillige ledt efter ham. Foto: Sydøstjyllands Politi
Annonce

Horsens: Sydøstjyllands Politi er stadig ikke kommet nærmere at finde den demensramte 81–årige Carl Petersen, som har været forsvundet siden torsdag i sidste uge.

Det oplyser vagtchefen.

– Vi får tip, men de bliver færre. Der har ikke været noget konkret, og der har ikke været noget, der har kunnet lede til, hvor han kunne være, siger vagtchef Mads Flansmose.

Mandag aften ledte politi og frivillige massivt efter den forsvundne 81-årige, efter der kom et tip ind om, at han måske var blevet set ved parkeringskælderen i forbindelse med Netto i Hospitalsgade. Der blev dog ingen spor fundet.

I samme forbindelse oplyste politiet, at det ikke længere ledte aktivt efter Carl Petersen, men at der ville blive reageret på alle de tips, der kommer ind.

Og vagtchef Mads Flansmose opfordrer onsdag aften folk til fortsat at kontakte politiet, hvis de ligger inde med oplysninger, der kan komme nærmere Carl Petersens færden.

– Vi vil gerne fortsat have hjælp, hvis der er nogen, der kan bidrage, siger han.

Politiet kan kontakte på telefonnummer 1-1-4.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Lokal meningsmåling: S udbygger føringen - to nye partier er på vej ind i Horsens Byråd

Annonce