Annonce
Østjylland

Knallertkører påkørte betjent med vilje: Begge væltede om på jorden

En rutinepatrulje endte med en stor bunke sigtelser til en 16-årig knallertkører. Foto: Ritzau / Scanpix
Annonce

AARHUS: En rutinepatrulje endte med en bevidst påkørsel af betjent og en bunke sigtelser til en 16-årig knallertkører. Det skriver Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Under en rutinepatrulje fik to betjenten torsdag klokken 13.13 øje på en 16-årig knallertfører, der kom kørende uden hjem ad Bodøvej i Aarhus.

Da den 16-årige dreng fik øje på patruljebilen, drejede han hurtigt ind ad et stisystem, og betjentene vendte bilen for at tage kontakt til drengen.

Betjentene så nu knallerten holde stille på Porsgrunnsvej, hvor han kørte op på en cykelbro og filmede patruljevognen, mens han kørte over broen.

Den ene af betjentene steg ud af bilen og stillede sig ved broen. Kort efter kom den 16-årige kørende tilbage mod broen, og betjenten råbte højt til ham, at han skulle stoppe. Det fik den 16-årige til at sænke farten men han stoppede dog ikke, men kørte i stedet med lav hastighed mod betjenten, indtil han påkørte betjenten.

Det fik dem begge til at vælte om på jorden, hvor betjenten kunne give den 16-årige håndjern på.

Den 16-årige blev sigtet for narkokørsel, besiddelse af narko, vold mod politimand, manglende brug af styrthjelm, brug af håndholdt mobil under kørslen, for ikke at efterkomme politiets anvisninger og for brugstyveri af knallerten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Bytorv Horsens: Udfordrende med nye regler - men vi har styr på ensretning

Annonce