Annonce
Finansnyt

Attraktiv finansiering via EU-støttet vækstprogram

Som noget helt nyt kan erhvervskunder i Sydbank nu få adgang til attraktive finansieringer med garanti fra det EU-støttede vækstprogram InnovFin.

Øget beskæftigelse gennem investering og vækst i innovative projekter. Det er ambitionen hos den Europæiske Investeringsfond, EIF, og baggrunden for det partnerskab, som EIF netop har indgået med Sydbank via det EU-støttede vækstprogram InnovFin.

Det nye partnerskab gør det muligt for os i Sydbank at tilbyde vores erhvervskunder med op til 499 ansatte et lån til en attraktiv rente, hvis de lever op til ét af de 14 vækst- og innovationskriterier fastlagt af EIF.

Det kan være virksomheder som i løbet af de sidste tre år har vist vækst, som skal bruges til implementering af udvikling og investering eller opkøb i udlandet.

Muligheden for attraktiv finansiering er opstået, fordi EIF via vækstprogrammet InnovFin stiller garanti for 50 procent af lånet, der kvalificerer sig til programmet.

Projekterne finansieres i partnerskab med InnovFin og kan både være lån til vækst- og innovationsvirksomheder eller konkrete projekter, hvor en virksomhed indfører mere innovative processer.

Annonce

Finansieringen er muliggjort af støtte fra InnovFin SME garantifaciliteten med finansiel støtte fra Den Europæiske Unions Horizon 2020 program og Den Europæiske Fond for Strategiske Investeringer (EFSI) under Investeringsplanen for Europa. Formålet med EFSI er at understøtte og gennemføre produktive investeringer i EU og sikre bedre adgang til finansiering for virksomheder.

Jeg ser nogle spændende perspektiver i det nye partnerskab med InnovFin, som giver gode muligheder for, at vi bliver endnu bedre til at hjælpe, udvikle og fastholde vækst- og innovationsvirksomheder – også her i det østlige Jylland. Jeg forventer, at det vil komme mange af vores nuværende og potentielle erhvervskunder til gode, med for eksempel hjælp til etablering eller opkøb i udlandet.

Det betyder et stort potentiale både for de erhvervskunder, der får glæde af en yderst konkurrencedygtig finansiering, og for os som bank. Sammen kan vi være med til at sætte fart i en lang række projekter af innovativ karakter, der kan bidrage til at skabe vækst hos kunderne og til at skabe fremgang og arbejdspladser, som kan bidrage til en endnu bedre konkurrenceevne for vores virksomheder.

Vi er klar til opgaven med at identificere og igangsætte nye projekter i samarbejde med vores nuværende og kommende erhvervskunder, og regner med at det samlede partnerskab vil betyde yderligere vækst for alle parter.

Jens Bundgaard-Hansen, erhvervdirektør, Sydbank Aarhus. Pressefoto

Finansnyt

Finansnyt er leveret til Erhverv+ af Sydbank, der er Danmarks fjerde største bank og en af landets største erhvervsbanker. Jens Bundgaard-Hansen er erhvervsdirektør i Sydbank Aarhus.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted For abonnenter

Ældre glæder sig til genåbning: Ensomheden er værre end frygten for at blive smittet

Annonce