Annonce
Ikast-Brande

Klovborg skal være en demens- og børnevenlig by

Hvordan bliver Klovborg mere demens- og børnevenlig? Det skal diskuteres på et møde 24. februar. Arkivfoto: Peter Hald
Bymøde 24. februar, hvor ideer og forslag til at gøre Klovborg mere demens- og børnevenlig diskuteres.

Klovborg: "Kom og være med til at gøre Klovborg mere demens- og børnevenlig med fokus på tryghed, genkendelighed og fællesskaber".

Sådan lyder invitationen fra Pernille Dernburg Petersen, der er kommunens frivillighedskoordinator på sundheds og ældreområdet.

Frivillighedskoordinatoren inviterer alle, der bor eller arbejder i Klovborg og omegn, til et bymøde om demens- og børnevenlig by mandag 24. februar klokken 19.00 ti 21.00 i Klovborg forsamlingshus.

Tilmelding til aftenen er ikke nødvendig, men af hensyn til forplejningen må man gerne tilmelde sig på pepet@ikast-brande.dk eller telefon 9960 4433.

Baggrunden for mødet kommer fra plejecenteret Østervang, der har et ønske om at gøre Klovborg mere demensvenlig.

- Det har ført til mange snakke med forskellige mennesker i byen. Demensvenlighed er i mange henseender lig med børnevenlighed, og derfor er fokusset på at skabe et Klovborg med fokus på tryghed og fælleskaber. Allerede nu har Klovborg Friskole og plejecenteret vist begejstring for projektet, og lokal- og udviklingsrådet har afsat penge til bænke, der skal placeres i byen med fokus på at kunne skabe flere hyggelige områder, der har fokus på fælleskaber, oplyser Pernille Dernburg Petersen.

Til bymødet bliver der lagt op til debat, hvor man sammen skal finde ideer til, hvordan Klovborg kan blive mere demens- og børnevenlig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Vismænd spår fald i væksten grundet corona

Annonce