Annonce
Erhverv

Klovborg Kino stadig til salg: Ejere tager det med ro og forhandler med flere interesserede

Biografejer Steen Rasmussen har travlt med at vise julefilm. Salget af biografen haster ikke, understreger han. Arkivfoto

Klovborg Kino tilhører stadig Tineke og Steen Rasmussen, men der er seriøse køber-henvendelser, siger biografejer.

Klovborg: Biografejer Steen Rasmussen, der driver Klovborg Kino sammen med hustruen Tineke, skal stå for fremvisningen af julens film ligesom de foregående 20 år. Biografen er nemlig ikke blevet solgt endnu, men Steen Rasmussen har ikke travlt med salget, og han kan konstatere, at der er en del seriøse køber-henvendelser.

- Vi har forhandlinger i flere tempi med flere forskellige, men der er ikke noget helt konkret endnu. Foreløbig kører Tineke og jeg videre, som vi plejer, og der er fuld knald på - det er dejligt. Vi har fine besøgstal, for der er jo gode julefilm på hylderne. Derfor har vi ikke så travlt med at sælge, lyder det fra Steen Rasmussen.

Annonce

Vi sætter pris på, at der er nogen, der tør satse på området og byen som sådan.

Steen Rasmussen, biografejer
Klovborg Kino på Storegade i Klovborg har været til salg i fire måneder. Arkivfoto

Positivt med investeringer

Årsagen til at Steen Rasmussen og hustruen vil sælge biografen er, at de begge nærmer sig pensionsalderen. Biografen blev sat til salg i august i år, men den har som nævnt endnu ikke skiftet hænder.

Biografen, der ligger på Storegade 56, står til salg hos EDC for 7,9 millioner kroner.

For nylig kom det frem, at Mammen Mejerierne, der har overtaget det gamle mejeri i Klovborg, vil etablere osteudsalg og pakkeri næste år i Klovborg. Er det noget, der kan få indflydelse på jeres planer om at sælge?

- Der kan meget vel være noget synergi i det, der kan gøre Klovborg mere attraktiv. Vi har jo i flere år levet højt på, at biografen hedder Klovborg Kino. Og vi sætter pris på, at der er nogen, der tør satse på området og byen som sådan. Det er meget positivt, at Mammen Mejerierne investerer. Det er en gave, siger Steen Rasmussen

Han nævner også, at det går godt for Nordic Gluten Free Bakery ApS, der i fjor blev etableret i lokaler, der tidligere tilhørte Steen Rasmussens firma SR Pack på Sandvadvej syd for Klovborg.

- Jeg ser flere og flere biler udenfor bageriet. Det giver indtryk af, at der bliver ansat nogle folk. Jeg tror, at de er så driftige, at det nok ikke varer længe, inden de bygger ud. Det er jo fantastisk, siger Steen Rasmussen.

Nordic Gluten Free Bakery ApS er oprettet af bagerparret Laila Finding og Kaj Kjærgaard, og bageriet har - som navnet indikerer - specialiseret sig i glutenfrit brød.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce