Annonce
Erhverv

Klovborg får igen en ny købmand

Købmandsbutikken i Klovborg får snart igen ny købmand. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Pia Traberg fra Uldum bliver den nye købmand i Klovborgs dagligvarebutik Min Købmand.
Annonce

Klovborg: Købmands-butikken i Klovborg kan nu snart igen sige goddag til en ny købmand, denne gang af hunkøn.

Fra 1. april er 50-årige Pia Traberg fra Uldum den nye købmand i butikken på Storegade i Klovborg. Hun afløser Marc Brix-Mignon, der for nylig forlod butikken, da han i februar var blevet opsagt af bestyrelsen efter kun et halvt år som Klovborg-købmand.

Afløseren Pia Traberg er erfaren:

- Pia har været i købmandsbranchen i mange år. Hun kommer netop fra en stilling som store manager, det vil sige butiksleder, for Circle K i Skanderborg, og tidligere har hun været butikschef i Fakta og i flere andre butikker, fortæller Jesper Knudsen fra foreningen bag butikken Min Købmand.

Jesper Knudsen er glad for, at man har fundet en købmand med et vist lokalkendskab:

- Som nævnt kommer Pia Traberg fra Uldum, og hun har også familie her på egnen. Vi glæder os til, at hun begynder, understreger han.

Jesper Knudsen oplyser, at det foreløbig er planen at holde noget festligt omkring 1. april, hvor den nye købmand starter. De nærmere planer for velkomsten er dog ikke lagt endnu, da man også lige skal tage højde for corona-situationen.

Apropos corona så kan også Min Købmand i Klovborg mærke, at en del mennesker køber mere end normalt.

- Vi bestiller flere varer hjem, fortæller Jesper Knudsen.

Et specielt forhold omkring Min Købmand i Klovborg er, at butikken har en hel del frivillige, der kører vareture til især ældre kunder. Det kan der sikkert blive ekstra god brug for i de kommende tider, hvor der som bekendt bliver truffet en række foranstaltninger omkring corona-virus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce