Annonce
Horsens

Klosterkirken vil have lokale musikere med på hyldest til Kim Larsen

Gasolin på scenen i 1977. Gudstjenesten i Klosterkirken vil hente sange fra både denne tid og fra Kim Larsens mange år som solist. Foto: Emil Christensen, Ritzau Scanpix

Arrangerer gudstjeneste lørdag 16. marts, hvor afsættet bliver otte kendte sange fra såvel Gasolin-årene som Kim Larsens solo-tid.

Horsens: Masser af musik fra Gasolin og Kim Larsen - og et passende udvalg af tekster fra først og fremmest Bibelen.

Det bliver ingredienserne, når Klosterkirken lørdag 16. marts kl. 16 inviterer til Kim Larsen-gudstjeneste.

Ideen om på denne måde at hylde den folkekære sanger, som døde i september, er ikke ny. Men præsterne ved Klosterkirken går deres egne veje ved at opfordre lokale musikere til at stille op og tolke de velkendte numre.

- Vi håber, at en koncert-gudstjeneste kan danne rammen om en folkelig og lokal hyldest til Danmarks største gavflab, siger sognepræst Hanne Henriksen.

Annonce

Otte sange - eller flere

Hun og hendes kollega Ane Bjerregaard har valgt otte numre ud, som de har bygget gudstjenesten op omkring: "Langebro", "Nanna", "Hva´ gør vi nu, lille du?", "Masser af succes", "Vi er dem, de andre ikke må lege med", "Sirenesangen", "Papirklip" og "På banen (Derudaf)".

Tre af numrene er allerede afsat: Torben Hein tager sig af "Nanna" med den røde mund, Sct. Ibs Skoles lærer- og forældreband kaster sig ud i "Masser af succes", og Morten Rygaard har valgt "Papirklip".

- Vi håber, at andre lokale solister og bands har lyst til at komme med deres udgave af et af de andre fem numre - eller måske helt andre Gasolin- og Kim Larsen-sange, for der er jo ikke noget til hinder for, at det bliver en gudstjeneste med ekstranumre, siger Hanne Henriksen.

Hun kan kontaktes på tlf. 24 61 09 66, hvis du vil være med.

Tanken er også, at der ved gudstjenesten samles ind til Kirkens Korshærs varmestue.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Unik flyvetur i lukket luftrum: Se lufthavn fra oven

Erhverv

Digital hjælp er blevet gratis

112

Flere byggepladser udsat for tyverier

Annonce