Annonce
Horsens

Kloakarbejde på trafikeret vej: Kommunen opfordrer bilister til at køre en anden vej

Fra mandag morgen og to uger frem bliver Bygholm Parkvej spærret for trafikanter, der skal ind mod byen. De skal i stedet benytte sig af Fuglevangsvej eller Vestergade, lyder det fra kommunen. Visualisering: Horsens Kommune
I de kommende 14 dage bliver der arbejdet med at grave nye kloakledninger ned på Bygholm Parkvej. Det kommer til at betyde gener for trafikanterne, erkender kommunen.

Horsens: Hvis du plejer at køre igennem krydset Schüttesvej/Bygholm Parkvej/Hattingvej for at komme ind til Horsens, så skal du i de kommende uger finde en anden vej.

Et kloakarbejde lukker nemlig indfaldsvejen fra mandag morgen kl. 9 og frem til 8. december.

Det er Samn Forsyning, der skal udskifte kloakledninger på den sydlige side af Bygholm Parkvej, og det betyder, at vejen i retningen fra krydset ved Hattingvej/Schüttesvej og ind mod byen vil være spærret. Til gengæld kan bilister, der skal køre ud af byen, godt benytte vejen - som er indskrænket til et enkelt spor.


Vi er klar over, at vi i forvejen påvirker trafikken på Schüttesvej med indsnævringer af vejbaner og nedsat hastighed. Men når vi er i gang med arbejdet, er det en god mulighed for Samn Forsyning for at få skiftet kloakledningerne.

Allan Lyng Hansen, trafikchef Horsens Kommune


Ifølge en pressemeddelelse fra Horsens Kommune har Samn Forsyning besluttet at udskifte nogle gamle kloakledninger i 4-5 meters dybde i forbindelse med udvidelsen af Schüttesvej.

- De gamle kloakledninger trænger til at blive skiftet, og i den forbindelse graver vi ledninger, der er opdelt i spilde- og regnvand, ned. På den måde er vi klar til, at området på sigt skal kloaksepareres. Horsens Kommune graver i forvejen i området i forbindelse med udvidelsen af Schüttesvej, og derfor giver det god mening, at vi også skifter det, der ligger under vejene i området i samme ombæring, forklarer Berit Fristed Kristensen, projektleder i Samn Forsyning.

Annonce

Ekstra ventetid i kryds

Lukningen af det ene spor betyder, at bilister, der kommer fra Hattingvej, skal svinge til venstre eller højre i krydset ved Schüttesvej. Bilister, der kommer fra syd eller nord og er vant til at bruge Bygholm Parkvej ind til midtbyen, skal i stedet køre ad f.eks. Fuglevangsvej eller Vestergade, og det kan give lidt gener for bilisterne, medgiver trafikchef Allan Lyng Hansen fra Horsens Kommune.

- Vi er klar over, at vi i forvejen påvirker trafikken på Schüttesvej med indsnævringer af vejbaner og nedsat hastighed. Men når vi er i gang med arbejdet, er det en god mulighed for Samn Forsyning for at få skiftet kloakledningerne, så de ikke efterfølgende skal arbejde i området, når vi er færdige, siger Allan Lyng Hansen i pressemeddelelsen.

Han opfordrer bilister, der har mulighed for det, til at finde en anden vej i de kommende uger.

- Al trafik på Bygholm Parkvej inde fra byen skal i forbindelse med kloakarbejdet køre i det samme spor ud mod lyskrydset (hvor der plejer at være en venstresvingsbane, red.). Det kan godt give lidt ekstra ventetid i krydset, siger Allan Lyng Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce