Annonce
Ikast-Brande

Klassisk musik indtager to kommuner

Operakarrusellen kommer til Nørre Snede 13. november. Det er opera "for børn og barnlige sjæle", som der står i programmet. Arkivfoto
Annonce

Ikast/Brande: Fra 31. oktober til 15. november afholdes den store klassiske musikfestival KMF 336 i Ikast-Brande og Herning kommuner. Det bliver meget omfattende, da programmet omfatter over 50 arrangementer - både små og store.

Et af de første arrangementer finder sted 2. november kl. 19.30 i Brande Kirke, hvor man kan høre Klezmer Dou.

4. november om aftenen er der to musikalske foredrag i multisalen på Nørre Snede Skole med pianisten og komponisten Rasmus Skov Borring, og 6. november kan børn på Engesvang Skole opleve et operaværksted med Tryllefløjten som tema.

Tryllefløjte-arrangementet kommer også til Ejstrupholm Skole 11. november.

Apropos opera kommer Operakarrusellen til Nørre Snede Skole 13. november. Her bliver der både en skoleforestilling og en åben forestilling fra klokken 16. Det er aktører fra Operaen i Midten, der optræder.

Der er mange andre koncerter på programmet - lige fra sangaftener, klaverkoncerter, opera og meget mere. Hele programmet kan ses på hjemmesiden kmf336.dk

Musikfestivalen slutter med en stor opsætning af Mozarts  berømte opera Tryllefløjten 15. november i Herning Kongrescenter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Springer 32 pladser på to år: Horsens henter bedste placering i syv år på prestigefyldt rangliste

Annonce