Annonce
AC Horsens

Klarmeldt Rune Frantsen: - Vendsyssel bliver ingen walkover

Rune Frantsen har smidt gipsen efter sit brud i hånden og melder sig nu fit for fight til søndagskampen mod sin tidligere klub Vendsyssel FF. Her ses han i udekampen mod AGF i november. Foto: Ole Nielsen

AC Horsens' pålidelige højreback fik den værst tænkelige start på forårsoptakten, da han ved et sammenstød brækkede hånden på allerførste træningsdag i januar. Nu melder han sig klar til søndagens kamp mod sin tidligere klub.

Annonce

Horsens: Det var heldigvis ikke en muskelskade eller én, der ramte bentøjet. Derfor har der været god mulighed for til at pleje den fysiske form, om end Rune Frantsen ikke fik sig den optakt til forårets superligastart, han drømte om.

- Der kan mangle et par procenter i spillet med bolden, men livet som fodboldspillet er fyldt med småskavanker, så det er, hvad man gør det til, siger højrebacken.

Han er i mellemtiden blevet par skruer i hånden tungere, men beviste i mandagens reserveholdskamp i Parken, at konditionen ikke har lidt skade. Her spillede han 90 minutter mod FC København.

- Det var en skøn oplevelse, og en fornuftig reservekamp med god tænding og et godt tempo. Banen var bedre, end i Hobro, og begge hold stillede med gode hold. En god test - og mentalt er jeg på den anden side af skaden, siger Rune Frantsen.

Nordjyden melder sig derfor klar til til weekendens kamp mod Vendsyssel, hvis AC Horsens-manager Bo Henriksen noterer hans navn blandt de startende 11.

Rune Frantsen vurderer dog, at andre måske er foran i køen som følge af hans delvise fravær i optakten.

Hvis vi ser bort fra, at det er en oprykker og en helt nyt superliga-hold, er det alligevel en moden fodboldklub. De har forstærket sig godt og har allerede vist, at de kan drille selv de store hold. Så det bliver ikke nogen walkover.

Rune Frantsen, AC Horsens
Annonce

Ikke nogen walkover

Når AC Horsens søndag skal forsøge at tage forårets første sejr, hedder modstanderen Vendsyssel FF - den tidligere arbejdsgiver for Rune Frantsen, Bjarke Jacobsen og Hallur Hansson.

- Hvis vi ser bort fra, at det er en oprykker og et helt nyt superliga-hold, er det alligevel en moden fodboldklub. De har forstærket sig godt og har allerede vist, at de kan drille selv de store hold. Så det bliver ikke nogen walkover, siger Rune Frantsen.

Med sin fortid nordpå kan forsvarsspilleren bryste sig af et nært kendskab til flere af modstanderens profiler, og han fremhæver især vendelboernes fart og fysik på den forreste halvdel af grønsværen. Spillere, Frantsen selv kan se frem til at skulle stå overfor, hvis han kommer i ilden.

- Vi skal være velovervejede og ikke spille for naivt, så de kan udnytte bagrummet. Og så er det ellers at bygge videre på de gode ting, vi fik vist, i Hobro-kampen, siger Rune Frantsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce