Annonce
Erhverv

Klar til Brexit: DSV holder seminar for lokale virksomheder

DSV på Nokiavej i Horsens inviterer 26. februar lokale virksomheder til seminar om Brexit. Arkivfoto
Annonce

Horsens: Hvordan bliver man som virksomhed påvirket af det forestående Brexit?

Det spørgsmål sætter DSV spot på, når transportselskabet tirsdag 26. februar inviterer lokale virksomheder til Brexit-seminar.

Her har DSV inviteret advokat Line Kjær fra DLA Piper Denmark samt jurist og lektor ved juridisk institut på Aarhus Universitet Carsten Willemoes. De er ifølge DSV to af landets fremmeste eksperter i told og handelsaftaler. De vil ved seminaret give et overblik over, hvad de mulige udfald af Brexit-forhandlingerne vil have af praktisk betydning for den enkelte virksomheds eksport og import.

- Nogen vil mene, at det er for tidligt at tale transport og logistik, når en endelig Brexit-aftale endnu ikke er forhandlet på plads. Vi har valgt at gribe det anderledes an og skaber nu et fælles fundament ud fra status quo. Det gør vi bedst ved fortælle, hvordan vi forbereder os i DSV, og hvordan virksomheder med eksport eller import kan ruste sig på bedst mulig vis, siger Simon Galsgaard, administrerende direktør i DSV Road.

Seminaret foregår hos DSV på Nokiavej 30 i Horsens fra klokken 18 til 20. Deltagelse er gratis, men kræver tilmelding på DSV's hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce