Annonce
AC Horsens

Klar tale fra Bo Henriksen: Godt point - dårlig præstation

Bo Henriksen fanget med lukkede øjne. Der var heller ikke meget at glæde sig over i kampen i Hobro ud over det ene point, som AC Horsens rejste hjem med. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
AC-manageren var skuffet over sit holds præstation, men det ene point var til at leve med som resultat af en dårlig fodboldkamp.
Annonce

Hobro: - Jeg er tilfreds med, at vi fik et point. Vi spillede vores dårligste kamp i to en halv måned, og så er et godt, at vi alligevel fik et point med hjem fra en svær udebane.

AC Horsens' manager Bo Henriksen lagde ikke skjul på, at det ene point, som betyder, at afstanden til Hobro er intakt, var højdepunktet i den kedelige nulløsning i Hobro.

- Det ene point var godt, men præstationen var ikke. Vi kom aldrig ind i det flow, som vi havde mod OB, og så blev det en kedelig forestilling, sagde Bo Henriksen.

- Hobro havde nok et par gode chancer, mens vi havde et godt frispark fra Louka Prip, så 0-0 var et fair resultat af en dårlig spillet fodboldkamp, sagde Bo Henriksen.

- Jeg ville gerne have haft, at vi spillede lidt mere med bolden. Det var vores plan, men banen var ikke til det.

AC Horsens spiller søndag den 15. december årets sidste kamp hjemme mod Sønderjyske.

Annonce
Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted For abonnenter

Ungt ægtepar var endelig klar til at flytte ind i deres drømmebolig: Men to timer før fik de overraskende besked fra kommunen

Annonce