Annonce
Horsens

Klar besked i Nørretorv-sag: Lad være med at begå selvtægt

Den sorte BMW blev i tirsdags midtpunkt for efterforskningen i voldssagen på Nørretorv. Foto: Mads Dalegaard
Politiet er opmærksom på opslag på de sociale medier, som kobler en mand sammen med voldssagen fra Nørretorv i Horsens.

Horsens: I grupper på det sociale medie Facebook florerer der i disse dage opslag med billeder af en mand. I et af opslagene bliver der udlovet en dusør på 60.000 kroner til den eller de, der fanger manden, som også nævnes ved navn. Privatpersonerne bag opslagene mener efter sigende, at personen på billedet er den sidste gerningsmand i voldssagen fra Nørretorv.

Hos Sydøstjyllands Politi tager man afstand fra opslagene på Facebook og opfordrer alle til at lade politiet om efterforskningen.


Annonce

Vi efterforsker stadig sagen fra Nørretorv, så vi opfordrer alle til at lade politiet gøre deres arbejde. Det er vigtigt, at det ikke er gadens parlament, der dømmer nogen.

John Skjødt, vagtchef ved Sydøstjyllands Politi


- Vi er godt klar over, at der florerer nogle opslag på Facebook omkring sagen på Nørretorv. Vi tager stor afstand fra disse opslag, siger vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, John Skjødt.

Ifølge vagtchefen er det vigtigt, at der ikke bliver begået selvjustits.

- Vi efterforsker stadig sagen fra Nørretorv, så vi opfordrer alle til at lade politiet gøre deres arbejde. Det er vigtigt, at det ikke er gadens parlament, der dømmer nogen. Tingene skal foregå på den rigtige måde, siger John Skjødt.

Om politiet vil gøre noget ved opslagene, vil John Skjødt ikke komme ind på.

- Vi er som sagt godt klar over, at disse opslag findes. Mere kan jeg ikke sige til det, siger John Skjødt.

Indtil videre har politiet anholdt tre ud af fire formodede gerningsmænd i sagen. De er alle varetægtsfængslet i fire uger.

Klinisk død efter overfald

Ifølge sigtelsen blev ofret, en 20-årig mand, der siden er erklæret klinisk død, tirsdag eftermiddag overfaldet af de fire mænd i Sølvgade.

Volden gjorde, at den 20-årige fik livstruende blødninger i hjernen og gled hen i bevidstløshed, før hans overfaldsmænd smed ham ind bagi deres bil og i høj fart kørte fra stedet. Undervejs i flugten forulykkede de på Nørretorv, og de efterlod ifølge sigtelsen deres offer i hjælpeløs tilstand.

Sydøstjyllands Politi oplyser, at den sidste formodede gerningsmand, når han bliver fundet, også vil blive anholdt og sigtet, samt fremstillet i grundlovsforhør inden for 24 timer fra anholdelsen.

Efterforskningen peger på nuværende tidspunkt på, at motivet til voldsepisoden omhandler et opgør i kriminelle kredse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Eriksen har sendt besked til Inter-spillere i gruppechat

Odder

God morgen - skal vi danse tango?

Annonce