Annonce
Rejser

Klager over feriehuse handler mest om rengøring

Feriehus ved Henne Strand. Foto: Visit Denmark/Roland Jung

Mangelfuld rengøring er det klagepunkt, der fylder mest hos Ankenævnet for Feriehusudlejning. Det kan for eksempel være dårlig lugt og mug i brusekabinen. Det skriver Standby.dk, der er et branchemedie om rejser og turisme.

Oplever man, at feriehuset, man har lejet, for eksempel mangler rengøring, er det vigtigt, at man som forbruger giver udlejeren mulighed for at rette op på klagepunktet, lyder rådet fra Ankenævnet for Feriehusudlejning. Den samme anbefaling giver Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

- Det er vigtigt, at udlejeren får mulighed for at rette op på den mangelfulde rengøring. Giver man ikke udlejeren mulighed for det, risikerer man som lejer at stå dårligt i en klagesag, siger forbrugerjuridisk chef i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Susanne Aamann, i en pressemeddelelse.

Der er omkring 220.000 feriehuse i Danmark, men kun cirka 40.000 udlejes, så de indgår i de officielle statistikker. /mepje

Annonce
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce