Annonce
Hedensted

Kiropraktor lukker efter knap 22 år i byen: Det har været unikt at arbejde og bo her

Susanne Vest-Kristensen på 53 år har haft kiropraktisk klinik i Juelsminde i næsten 22 år. Nu lukker hun klinikken og starter i en klinik i Vejle i stedet for. Foto: Camilla Pham Corneliussen

Susanne Vest-Kristensen har haft kiropraktisk klinik i Juelsminde i næsten 22 år, men nu lukker hun den og begynder i en klinik i Vejle, hvor der er to andre. Hun fortæller, at det har været dejligt at være i byen, men hun gør det for at passe på sig selv.

Juelsminde: - Det har været unikt og en perle at arbejde og bo her, siger 53-årige Susanne Vest-Kristensen (tidligere Tidemand, red.).

I næsten 22 år har hun været kiropraktor i sin klinik "Kiropraktisk Klinik Juelsminde", som hun nu lukker. 1. oktober begynder hun nemlig i "Kiropraktor i Vejle", hvor der er to andre i forvejen, og hvor planerne i den nærmeste fremtid er, at de skal rykke ind i større lokaler med andre behandlere.

- Jeg havde lovet mig selv, at den dag alle mine børn var flyttet hjemmefra, skulle jeg sætte huset til salg og få skabt en ny base og platform for at passe på mig selv, siger hun og uddyber.

- Jeg er slet ikke slidt og brugt endnu, men det er et fysisk krævende arbejde, og jeg vil gerne fremtidssikre mig selv og dele ansvaret med andre, så jeg kan trappe ned, når jeg bliver ældre. Samtidig bliver det godt at være sammen med andre kiropraktorer, så vi kan hjælpe og sparre med hinanden fagligt. Det bliver rigtig dejligt, siger Susanne Vest-Kristensen, der har tre voksne børn på 21, 23 og 25 år og som har boet i Vejle de sidste tre år.

Annonce
Susanne Vest-Kristensen blev uddannet kiropraktor i 1992 og arbejdede i en klinik i Vejle i fem år, inden hun startede sin egen klinik i Juelsminde. Foto: Camilla Pham Corneliussen

Vemodigt

De første år havde Susanne Vest-Kristensen sin klinik i Juelsgade 7, hvor hun i et par år var en del af et fællesskab med en fysioterapeut, kostvejleder og massør.

Senere flyttede hun klinikken lidt længere hen ad vejen til Juelsgade 36, hvor hun også i mange af årene boede privat i overetagen sammen med sine børn.

- Efter så mange år er det ret vemodigt, for det har været fantastisk at være her. De lokale har bakket op og været så søde, og når jeg er mødt ind på arbejde, har jeg fået rigtig meget igen fra folk, som bare er taknemlige. Det vil jeg gerne takke dem for, siger Susanne Vest-Kristensen, som fortæller, at huset er blevet solgt til en familie.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Hushandler er steget med mere end 100 procent: Skanderborg, Hedensted og Horsens topper boligstatistik

Horsens

Til kamp mod nethandel: Butikkernes arbejde har skabt 'positive vinde' i Horsens

Annonce