Annonce
Odder

Kirkerne gør klar til gudstjenester

Kirkerne i Odder Provsti gør klar til at holde gudstjenester igen. Arkivfoto

Odder: Kirkerne i og omkring Odder glæder sig til at åbne, og de vil holde gudstjenester Kristi himmelfartsdag og de følgende søndage og helligdage.

- Der bliver stadig begrænsninger på deltagerantallet, der skal holdes afstand, og der skal bruges håndsprit, vand og sæbe, oplyser Dorte R. Sørensen, der er provst i Odder.

Kirkerne mangler at få anvisninger om, hvordan gudstjenesterne skal foregå, og derfor er der endnu ikke fastsat tidspunkter alle steder. Derfor opfordrer provsten kirkegængere til at se på kirkernes hjemmesider eller ringe til deres præst.

Normalt holder Odder Provsti en fælles udendørs gudstjeneste 2. pinsedag. I år skulle var den planlagt til at foregå på plænen mellem Odder Kirkecenter og Odder Å. Kirkeministeriet har dog meddelt, at den ikke kan foregå på den traditionelle måde. Men der vil blive en gudstjeneste 2. pinsedag, forsikrer provsten.

Foruden gudstjenester vil der også blive lavet andre aktiviteter i kirker og sognegårde.

Nogle gudstjenester er planlagt. Kristi himmelfartsdag er der gudstjeneste klokken 9 i Alrø Kirke v. Marianne Lyst, klokken 10.30 i Ørting Kirke v. Marianne Lyst og klokken 10.30 i Hundslund Kirke v. Kåre Schelde Busk, klokken 10.30 i Odder Sognekirke v. Vibeke Døssing Rudebeck og klokken 11 i Gosmer Kirke v. Arndt Jessen Hansen.

Søndag 24. maj er der gudstjeneste klokken 10.30 i Odder Sognekirke v. Elsebeth Bank, klokken 11 i Saksild Kirke v. Mogens Birk Sørensen og klokken 16 i Gylling Kirke v. Marianne Lyst.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce