Annonce
Erhverv

Kioskejer: Forsøg med pullerter slog hovedet på sømmet

Fra slutningen af oktober og året ud blev Torvet som et forsøg lukket for gennemkørende trafik. Ifølge ejeren af Superkiosken kostede det en hel den omsætning og var en medvirkende faktor til, at forretningen lukkede. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Lige siden lukkeloven blev liberaliseret, har det været sværere at være en lille butik. Ejeren af Superkiosken kunne ikke holde til flere slag.
Annonce

Odder: I slutningen af oktober blev Torvet som et forsøg lukket af for gennemkørende trafik. Forsøget varede indtil årsskiftet og gav færre kunder til Superkiosken, men det er ikke derfor, ejeren valgte at lukke forretningen i denne uge.

- Det er mange års nedgang i omsætning og indtjening, der er den primære årsag. Pullerterne har givet en nedgang på 30 procent, og det har været med til at slå hovedet på sømmet. Nu kunne man ikke holde til flere slag i hovedet, siger kioskejer Thomas Pedersen.

Foruden ham selv på fuld tid var der ni unge medarbejdere. De fik besked om lukningen tirsdag aften.

- Det er meget hårdt og utroligt vemodigt. Det værste var nærmest at skulle sige det til mine ansatte, der var meget kede af det. Det er jeg også selv, det er nogle hårde dage at skulle igennem, siger Thomas Pedersen.

Det værste var nærmest at skulle sige det til mine ansatte.

Thomas Pedersen, ejer af Superkiosken

Annonce

Ender nok med konkurs

Han har ejet kiosken i adskillige år, og udfordringerne begyndte, da lukkeloven blev liberaliseret i 2012.

- Da blev vi allerede ramt hårdt, og der dukker nye slags butikker op, som kan sælge varerne billigere, end vi kan. Jeg lukker stille og roligt ned, men jeg tænker, det ender med, jeg indgiver en konkursbegæring, siger Thomas Pedersen

Det betyder samtidig, at han ikke regner med, det er muligt at finde en køber til kiosken.

Havnekiosken i Hou hører under samme selskab, T.B. Kiosk Aps. Derfor kommer havnekiosken ikke til at åbne, sådan som den ellers plejer, når der kommer liv på havnen i Hou, oplyser Thomas Pedersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Lars mener, at hans 150.000 burhøns har det fantastisk: Intet taler for at nedlægge produktionen

Annonce