Annonce
Navne

Kim Malchau skal holde styr på kommunens indkøb

Kim Malchau, chef for digitalisering og indkøb i Odder Kommune
Odder Kommune har ansat ny chef for digitalisering og indkøb

Odder: 1. juni er der igen en chef i stolen i Odder Kommunes afdeling for digitalisering og indkøb. Han hedder Kim Malchau og kommer fra en stilling i det private erhvervsliv, hvor han blandt andet har været projekt- og teamleder i en IT-virksomhed.

Den nye tilbudsjæger bor i Solbjerg og havde allerede Odder Kommune på radaren, inden stillingen blev slået op.

- Jeg havde faktisk gået og tænkt, at det netop kunne være spændende at være digitaliseringschef i Odder Kommune. Og da stillingen blev slået op, så tænkte jeg at sådan et tilfælde kun kommer en gang og at jeg derfor måtte holde mig til, siger han.

Annonce

Kim Malchau arbejder ud fra grundtanken ”hvordan kan vi blive endnu bedre?” Men det betyder ikke, at han 1. juni går ind gennem dørene på rådhuset med en færdigskrevet plan.

- Jeg skal lige lande og se, hvor vi er henne, og jeg kommer ikke med en revolution under armen fra starten. Hvis jeg skal bruge en lidt slidt metafor, så plejer jeg at gå ud fra at de, der har skoene på, også ved hvor vi er og hvad der kan blive bedre.

19 kandidater

Ifølge Henning Haahr, der er kommunaldirektør i Odder Kommune, var Kim Malchau et oplagt valg til stillingen, som afløser for Jan Møller, der er gået på pension.

- Vi har valgt Kim ud af et felt på 19 meget stærke kandidater til stillingen. Kim har stor erfaring med digitalisering og indkøb både fra kommunalt regi og senest fra en årrække i private virksomheder i IT-branchen. Vi glæder os til at få Kim ombord i Odder Kommune og særligt få gavn af hans viden og erfaring fra den private sektor, siger han.

Kim Malchau starter i stillingen som chef for digitalisering og indkøb 1. juni 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce