Annonce
Skanderborg

Kim Larsen aflyser koncerter - Smukfest går dog fri

Kim Larsen & Kjukken spillede på Smukfest 2016. Arkivfoto: Axel Schütt

En udmattet Kim Larsen aflyser syv koncerter i Norge, men de efterfølgende ni koncerter - heriblandt en på Smukfest 2018 - i Danmark gennemføres.

Annonce

Det var oprindeligt planen af Kim Larsen & Kjukken skulle på en mindre turné rundt i Norge fra torsdag 26. juli frem til 4. august, men bandet oplyser at det desværre bliver nødt til at aflyse Norges-turneen.

"Med stor beklagelse må vi desværre aflyse de kommende koncerter i Norge. Som det er offentligt kendt, har Kim Larsen for nylig gennemgået et alvorligt sygdomsforløb, hvilket naturligvis tærer på kræfterne. Det har dog ikke haft betydning for de koncerter vi siden juni har spillet i Danmark og Sverige," oplyser Kim Larsen & Kjukken på bandets hjemmeside.

Men det omfattende rejseprogram, som syv koncerter på ti dage i Norge kræver, er på nuværende tidspunkt alt for udmattende for Kim Larsen at gennemføre.

Bandets medlemmer undskylder mange gange overfor deres trofaste norske publikum og arrangører.

Kim Larsen & Kjukken vender tilbage og spiller de ni danske koncerter i august som planlagt. Den første af dem er på årets Smukfest, hvor Larsen og hans band optræder 8. august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce