Annonce
Horsens

KFC åbnet i Horsens: Efter en stille fredag blev der travlt

Hong Lin er daglig leder af den nye KFC på Lilli Gyldenkildes Torv. Hun kommer med fem års erfaring fra den tilsvarende restaurant i Aarhus. Foto: Marianne Husted
Nu er der fire restauranter i Jylland, som byder på kylling efter den særlige opskrift, udviklet af Colonel Sanders i 1952 i Kentucky.
Annonce

Horsens: Det var lidt stille, da Kentucky Fried Chicken, KFC, åbnede fredag den 26. juni  i de nye lokaler på Lilli Gyldenkildes Torv. Men allerede lørdag var der pænt med gæster, og mandag var på ingen måde en almindelig mandag.

- Da havde folk opdaget, at KFC er kommet til byen. Vi fik virkelig travlt, smiler general manager Hong Lin, som sammen med sit personale denne tirsdag har travlt med at lange crispy kylling og coleslaw både over disken og ud gennem vinduet til drive-in-kunderne.

Kylling og coleslaw bliver lavet efter den opskrift, som Colonel Sanders, stifteren af Kentucky Fried Chicken,  udviklede i 1952. Nye produkter som milkshakes med mange forskellige smage er siden kommet til.

Annonce

Fjerde restaurant i Jylland

Det er den fjerde KFC i Jylland. I forvejen er der er restauranter i Aarhus, Vejle og Herning.


Da folk havde opdaget, at KFC er kommet til byen, fik vi virkelig travlt.

General manager Hong Lin


Hong Lin har arbejdet fem år hos KFC i Aarhus, og nu skal hun som daglig leder være med til at bygge den nye restaurant i Horsens op.

Horsens er ikke helt ukendt for Hong Lin, der har boet her i tre år, men nu har en times kørsel til jobbet. Hun stammer fra det nordlige Kina, men kom for 17 år siden til Danmark.

- Jeg kan godt li' at arbejde hos KFC. Vi har et godt arbejdsmiljø, siger hun.

Annonce

Direktør og hans far hjælper til

Trostur Juliusson er en af dem, der ved allermest om KFC-restauranterne i Danmark. Han har nemlig været med til at bygge dem alle op, siden han erhvervede KFC i Rødovre, som han egentlig skulle lukke, men i stedet fik i god gænge. I disse dage giver han en hjælpende hånd i den nye KFC i Horsens. Foto: Marianne Husted

I disse dage er CEO for KFC i Danmark, Bjartmar Trastarson, og hans far, Trostur Juliusson, rykket ind i den nye KFC-restaurant for at hjælpe den godt i gang.   Faren har siden 1987 været med til at oprette 18 KFC-restauranter og lukke seks igen, så der i dag er 12 restauranter.

- Mit første job var egentlig at lukke KFC i Rødovre, men i stedet fik vi gang i den, fortæller islændingen, som har boet det meste af sit liv i Danmark og haft KFC som sit omdrejningspunkt.

Lige nu spreder han godt humør blandt de ansatte hos KFC på Lilli Gyldenkildes Torv og løser en række praktiske opgaver.

I hvert fald får han Hong Lin til at bryde ud i hyppige smil. Hun erklærer, at hun aldrig bliver træt af at servere kylling eller spise kyllingen med den særlige krydderiblanding.

Mandag blev det dog til mere i kylling. Da blev der også serveret kage for restaurantens general manager, der fyldte 46 år.

KFC har åbent hver dag i tidsrummet 11 til 22.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Julia frygter, at der sker ulykke ved trafikeret kryds - kommunen er på vej med løsning

Danmark

Interview: 'Jorden kalder' tænkte Jens Rohde, mens han sad og følte sig helt på månen

Hedensted For abonnenter

Familiens hund blev kørt ihjel: Nu kræver borger fartbegrænsning

Annonce