Annonce
Horsens

Kentucky Fried Chicken åbner restaurant i Horsens

AP Pension viser her en visualisering af det nye område, hvor pensionsselskabet har fuld gang i byggeriet. Området Lilli Gyldenkilde Torv skal blandt andet rumme restauranter. Nu løftes sløret for, at en af restauranterne bliver Kentucky Fried Chicken. På illustrationen ses Bygholm Å i bunden, mens de mange nye byggerier, der er ved at blive opført eller på vej til at blive det, ligger lige nord for åen. Illustration: AP Pension
Der er godt nyt for alle, der elsker at sætte tænder i fastfood fra Kentucky Fried Chicken, som åbner i den nye bydel ved Lilli Gyldenkilde Torv næste år.

Horsens: Fastfood-kæden Kentucky Fried Chicken kommer til Horsens næste år.

Det oplyser AP Pension i en pressemeddelelse. Fastfoodkæden har lavet en lejekontrakt med AP Pension om at blive en del af den nye bydel i Horsens, der har fået navnet Lilli Gyldenkilde Torv. Måske af nogle bedst kendt som området i midtbyen, hvor Kvickly tidligere havde hjemme, og AP Pension er i fuld gang med at bygge en ny bydel, som skal rumme flere restauranter. En af dem bliver KFC, som har lejet sig ind i pensionsselskabets byggeri.

Administrerende direktør i KFC, Bjartmar Trastarson, glæder sig ifølge pressemeddelelsen til at at åbne den første KFC i Horsens.

- Vi er særdeles tilfredse med samarbejdet med AP Pension, der udvikler et spændende projekt centralt i Horsens, hvor vi kan komme i kontakt med mange gæster - både beboere i den nye bydel, men ikke mindst også handlende, der besøger området, siger direktøren.

Rykker ind næste år

Fra administrerende direktør i AP Ejendomme Peter Olsson er der også glæde over aftalen med de nye lejere.

- Vi er glade for, at KFC kan se de fordele, der er ved at blive en del af den nye bydel i Horsens. Med KFC som en del af den nye bydel kan vi tilbyde borgerne en lang række forskellige muligheder. De muligheder kommer ikke kun borgerne i lokalområdet til gode, for aftalen med KFC sikrer ligeledes gode afkast til alle vores kunder, fortæller Peter Olsson.

Han ser frem til, at beboere, butikker og spisesteder indtager den nye bydel i løbet af næste år.

- Vi oplever en enorm interesse fra både borgere og erhvervslivet, hvilket bekræfter os i, at det er et særdeles attraktivt projekt, vi udvikler i Horsens. Den store interesse gør, at vi glæder os til at slå dørene op til et levende og aktivt torv med boliger, butikker og spisesteder. Vi er stolte over den store interesse og ser frem til det fortsatte samarbejde i området, siger Peter Olsson.

Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

På samme måde kan man i klimadebatten spørge: Kan det nu også passe?

Læserbrev: Da jeg i sin tid underviste elektrikerlærlinge, sagde jeg til dem, når de skulle beregne en kondensator, at de lige skulle stoppe op og spørge sig selv: "Kan det nu også passe?" Ellers kunne man med alle de mange millioncifre få en kondensator ud af det, som rent fysisk næppe kunne være i en stor beboelsesejendom. På samme måde kan man i klimadebatten spørge: Kan det nu også passe? Ida Auken fortæller verdens mægtigste mand, hvordan han skal bære sig ad - for hun ved det om nogen. Jeg er bestemt heller ikke enig i Trumps klimapolitik, men Ida Auken ved godt, hvad der giver pote i medierne. Macron rider med på den klimabølge, der giver bonus i øjeblikket, og siger om brandene i Amazonas regnskove, at Jordens lunger brænder, vi må gøre noget! Den går rent ind - eller gør den? Er lunger ikke noget, der optager ilt? Og er der ikke forskere, der siger, at underskoven i regnskoven forbruger næsten lige så megen ilt, som træerne producerer? Det er havet, der er verdens iltmager. Selvfølgelig skal man ikke underkende træernes optag af CO2, som er meget vigtig. Et stort problem ved de skovbrande er også den CO2, der dannes. Greta Thunberg sejler til USA under stor bevågenhed og flyver hjem i hemmelighed! Dansk Folkeparti er nu også klimabevidste, for i fortvivlelsens stund er man jo nødt til at få surfbrættet op på den klimabølge, hvor man før skred i kultveilten op til valget til stor glæde for Danmarks Radios journalister, der jo nødigt ser deres grønne gren savet over af DF. Jeg er ikke på Facebook, så alle I, der nu vil give mig en over nakken med svulstige gloser over dette indlæg, må finde jer i, at jeg ikke kan læse det. Jeg vil så i sandhedens navn lige nævne et par ting: Jeg cykler, når jeg skal købe ind, og har min cykelkurv med til varerne, så jeg ikke skal bruge plastposer. Jeg har aldrig været i Thailand på ferie - jeg foretrækker at cykle på ferien i vort dejlige land, som jeg holder af og er så heldig at leve i.

Annonce