Annonce
Navne

Kendt mæglerpar har startet firma sammen: - Vi er et godt makkerpar

Rasmus Milling og Line Franck har startet firma sammen. Dermed danner de par privat og professionelt. Privatfoto
Line Franck og Rasmus Milling er begge kendt fra tv, ejendomsmæglere og danner par privat. Nu har de startet firma sammen i Aarhus, hvor de vil være boligkøberes repræsentanter.

AARHUS: Måske har du stødt på dem før. Ikke på gaden, men i dit tv.

Line Franck er lokal ejendomsmægler fra Aarhus, men har før været med i Hammerslag og har de seneste år været vært for DRs populære boligprogram I Hus til Halsen.

Rasmus Milling er også lokal ejendomsmægler og har også flere gange været med i Hammerslag.

De danner par og har startet firmaet Franck Milling sammen.

- Det er temmelig tidskrævende at lave I Hus Til Halsen, når det står på. Min tidligere arbejdsgiver var sød til at give mig tid til det, men jeg havde svært ved at have de mange hatte på. Vi har også tre børn, så det blev for svært at være alle tre steder, siger Line Franck, der tidligere var daglig leder af Danbolig i det centrale Aarhus.

Nu kan parret bedre selv styre tiden, og på den måde få hele kabalen til at gå op.

Annonce

På købers side

Deres nye virksomhed vil ramme et behov i boligmarkedet, nemlig et behov hos boligkøberen.


Det kan være sprængfarligt at arbejde og bo sammen. Men det fungerer for os. Vi har en god rytme, og vi supplerer hinanden

Line Franck


Når man leder efter bolig er man ofte overladt til sig selv, mens sælgeren har ejendomsmægleren ved sin side.

- Der er ubalance i processen, når man skal handle bolig. Derfor er vi på købers side af bordet med vores køberrådgivning. Vi sørger for, at handlen gennemføres på et oplyst grundlag, så køberne ved, hvad de køber – og lige så vigtigt, at de ikke køber katten i sækken. Vi er købers sparringspartner, både hvad angår det lavpraktiske og de juridiske. Vi forhandler også for en stor del af vores kunder. Forhandlinger og i særdeleshed budrunder har der været mange af det seneste år, hvor boligmarkedet har været glohedt, fortæller Line Franck.

Annonce

Godt makkerpar

Franck Milling hjælper typisk almindelige huskøbere, ikke mindst førstegangskøbere, som kan have svært ved at gennemskue alle aspekter i en bolighandel, der typisk tæller kontakt til bank, mægler og forsikring.

Line Franck har de seneste sæsoner været vært for DR-programmet I Hus Til Halsen sammen med designer Søren Vester. Foto: Danmarks Radio

- Firmaet består kun af Rasmus og jeg. Det ser vi som en styrke, da vi hele tiden har fingeren på pulsen, og kender hvert aspekt af de handler, vi tager os af. Vi har kontakten med bank og mægler for at gøre processen lettere og mere overskuelig for køberen. Vi har travlt, og der er uden tvivl et marked for at hjælpe huskøbere, siger parret.

- Mange spørger jo til, om det er hensigtsmæssigt både at arbejde og bo sammen. Det kan selvfølgelig være sprængfarligt. Men det fungerer for os. Vi har en god rytme, og vi supplerer hinanden, så vi er et godt makkerpar både professionelt og privat, fortæller Line Franck.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

SuperBrugs øgede overskuddet

Kultur

Syv danske festivaler står sammen: Ikke realistisk med festivaler før sidst på sommeren

Annonce