Annonce
Horsens

Kendt komiker bliver scene-styrmand på Wall of Sound

Magnus Millang er blandt andet kendt som Jeppe Kaufmann fra Danish Dynamite, og han har også gjort sig bemærket i landets biografer med filmen "Selvhenter". Nu kan han skrive Wall of Sound-konferencier på sit cv. PR-foto
Horsens bedste bud på en ung byfestival har hyret Magnus Millang som årets konferencier. - Han har hele pakken, siger musikchef.

Horsens: Når musikken introduceres fra scenerne på 2019-udgaven af Wall of Sound-festivalen i Horsens, følger der formentlig en bunke morsomme bemærkninger med.

Festivalen har netop hyret den kendte komiker Magnus Millang som årets konferencier, oplyser festivalens musikchef Jeppe Vind.

- Vi er super glade for, at vi har fået ”ja” fra en af landets sjoveste entertainere lige nu til at binde programmet sammen og guide publikum gennem de to dages omfattende program, siger han om scene-styrmanden, som ellers mest har gjort sig bemærket i film og shows.

I Horsens skal Magnus Millang blandt andet præsentere navne som Alexander Oscar, Jada, De Danske Hyrder og Liss samt gedigne live-artister som Savage Rose, Kesi og Phlake – og en masse her i mellem, forklarer Jeppe Vind.

- I Magnus Millang har vi hele pakken, som vi kunne ønske os i en konferencier; han er festlig, skæv og elskelig på én gang, og ikke mindst er han selv en stor musikelsker, uddyber musikchefen.

Annonce

Wall of Sound

Wall of Sound, der i år afvikles for anden gang, finder sted fredag den 6. og lørdag den 7. september i parkområdet foran Fængslet i Horsens.

Billetsalget er åbent, og arrangørerne satser på et publikumstal på cirka 3000.

Festivalen, der også præsenterer kunst og madoplevelser, har to scener, og i alt vil der i år være 18 koncerter fordelt over de to festivaldage.

Fredag

 • Kl. 14: Trubaduren - Festivalpladsen
 • Kl. 15: De danske hyrder - Forest Stage
 • Kl. 16: Kops - Freedom Stage
 • Kl. 16.45: Alexander Oscar - Forest Stage
 • Kl. 17.45: HRSNS Præsenterer: Højt Plan, Jonas Eddie og Milo
 • Kl. 19: Phlake - Forest Stage
 • Kl. 20.30: Velvet Volume - Freedom Stage
 • Kl. 21.30 Kesi - Forest Stage
 • Kl. 22.45 - Den Sorte Skole (DJ set) - Freedom Stage


Lørdag

 • Kl. 14.30: Lummer Stue - Festivalpladsen
 • Kl. 15: Ida Wenøe - Forest Stage
 • Kl. 15.30: The Savage Rose - Forest Stage
 • Kl. 16.45: Jada - Freedom Stage
 • Kl. 17.45: Liss - Forest Stage
 • Kl. 18.45: Analogik - Freedom Stage
 • Kl. 20.00: Carl Emil Petersen - Forest Stage
 • Kl. 21.15: Klumben & Raske Penge - Freedom Stage
 • Kl. 22.45: Top Gunn - Forest Stage

Kilde: Wall of Sound

Ny rolle for komikeren

Wall of Sound finder sted den 6.-7. september. Det er andet år, arrangørerne, der blandt andet tæller Horsens Kommune, Horsens & Friends, KulisseLageret og Fængslet, spiller ud med et bud på en byfestival for unge og musikelskere med en ung smag.

Arrangementet er dermed blandt de nyeste skud på kultur-stammen i byen, og for Magnus Millang er rollen som konferencier for de forventet 3000 tilskuere også ny.

- Som med mange af de andre kunstnere på programmet er han ikke én, man har oplevet alt for mange gange før. Rollen som konferencier er relativt ny for ham, men da vi spurgte ad og præsenterede festivalens profil, fik vi et ja øjeblikkeligt, siger Jeppe Vind.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Vanvittig afslutning på dansk mesterskab

Leder For abonnenter

DR er stadig rigeligt stort

Vi har et enormt stærkt Danmarks Radio, der har rigeligt med ressourcer. Statsradiofonien har ganske vist fra årsskiftet gennemført en række programlukninger som en konsekvens af det seneste medieforlig, men tag ikke fejl: DR er fortsat en stor og velpolstret maskine. Fra at have lidt over fire milliarder licenskroner til rådighed hvert år til at drive den vidt og på nogle områder vildt forgrenede koncern, skal DR fremover klare sig med knap fire milliarder kroner årligt. Det er uanset synsvinkel fortsat et kæmpestort beløb og sikrer DR og dermed staten en meget dominerende medieposition i Danmark. Der er blevet fyret chefer, der er blevet fyret medarbejdere, der er blevet lukket programmer og såmænd også kanaler. Signalet til DR var fra politikernes side klart. Public service er vigtigt, fokuser på kerneopgaven. Public service kan være svært at få greb om. Men det er i hvert fald noget andet end det, markedskræfterne bærer frem. DR skal fokusere på det, andre medieaktører ikke allerede laver. DR skal ikke bare være mere af det samme, men et reelt alternativ til gavn for demokrati, sammenhængskraft og mangfoldighed. Derfor må man undre sig. DR er nærmest gået reality-amok. Danske Damer i Dubai. Øen. Familien Asbæk. Og "Fars Pige" - lad os holde fast i den. En problemstilling om unge og forældre er bestemt relevant i public service-perspektiv. Men en serie om et forskruet københavnsk familieforhold er en udstilling af ekstremer. Det er ikke dokumentar, det er et freakshow. Det samme kan man sige om serien ”Cougarjagt”. Det kan være public service at kigge ind i parforhold, i kærlighed og samliv. Også på tværs af generationer. Men så er det ikke rendyrket reality-tv om en førtidspensionist, der har sex med unge mænd. Det er godt tv. Det er underholdning. Men det er altså tv, der produceres i store mængder på de kommercielle tv-kanaler, alle TV3-varianterne og kanal 4, 5, 6 og så videre. Det er ikke derfor, vi har DR. DR må gerne samle et stort publikum. Men det skal ikke være på at kopiere det private marked. DR får en enorm statsstøtte for at levere noget andet. Kan koncernen ikke det, er der bestemt basis for endnu en nedjustering af DR.

Annonce