Annonce
Østjylland

Kendt fra tv og Rasses Skovpølser: Jesper overtager pølsevogn i Aarhus

Velkommen, siger Hanne Lange, til Jesper Græm foran pølsevognen på Fredriksbjerg Torv. Foto: Hans Petersen
Jesper Græm er uddannet hos kendt Aarhus-kok, har mange jern i ilden og 30 ansatte.

AARHUS: Et kendt ansigt rykker ind i pølsevognen på Frederiksbjerg Torv i Aarhus. Jesper Græm har det landskendte Rasses Skovpølser i Dyrehaven i Skanderborg og har været med i TV2 Fri's program Fem Fede Kokke.

Han har naturligvis de kendte Steff-Houlberg pølser og hot dogs på menuen, men han kommer også med helt nye produkter til kunderne, så det er noget af et stilskifte og en fornyelse.

- Folk skal selvfølgelig kunne få det, de kender fra en pølsevogn. Men jeg kommer også med bøfsandwich, ribbenssandwich og en særlig cheeseburger, også i vegetarudgave. Cheeseburgeren består af tre bøffer på hver 70 gram. De bliver smashet og kommer sammen med ost i en særlig bolle, forklarer Jesper Græm.

Annonce

Mere end det sædvanlige

- Pølsevognene skal kunne byde på noget andet og mere end det, de er kendt for. Det er vores overlevelse, og derfor er vi særdeles glade for, at her kommer noget ekstraordinært, siger Hanne Lange, leder af Børnenes Kontor.

Jesper Græm driver i forvejen en stor forretning i Skanderborg med 30 ansatte, heraf seks på fuld tid.


Pølsevognene skal kunne byde på noget andet og mere end det, de er kendt for. Det er vores overlevelse,

Hanne Lange


Han laver maden i et hus ved siden af Rasses Skovpølser, og han har vundet talrige priser for sin madkunst, blandt andet for sin bøfsandwich.

- Jeg har savnet Aarhus, siger Jesper Græm, der flyttede hertil, da han var 16 år for at komme i lære som kok hos den kendte og energiske René Knudsen. Og jeg har ild bagi ligesom ham. Der skal ske noget hele tiden. Ellers keder jeg mig, siger Jesper Græm.

Hans hustru Line har en kandidat i Kinastudier, men bruger den ikke til det formål lige nu. Hun klarer regnskab og administration i den store forretning og har profilen "Mit lægehus" på Instagram. Ægteparret har tre børn på to, fire og ni år.

Familien bor i det gamle lægehus midt i Odder.

Annonce

Jublende tilfreds

- Der er vi glad for at være, men jeg kan også lide storbyen, og derfor blev jeg jublende tilfreds, da jeg så, at forpagtningen af pølsevognen her var i spil, siger 34-årige Jesper Græm.

Han åbner på Frederiksbjerg Torv lørdag 29. maj kl. 11.

Der er nostalgiske Frem sodavand fra Ribe i Jesper Græms pølsevogn. Foto: Hans Petersen

Børnenes Kontor

Børnenes Kontor i Aarhus er fra 1944. Organisationen giver julehjælp til økonomisk trængte familier og enlige med børn og tilbyder gratis ferieophold for børn på organisationens feriekoloni Mariendal ved Ajstrup Strand,

Den har syv pølsevogne i byen: På Frederiksbjerg Torv, Rådhuspladsen, Banegårdsplads, Strøget, Kannikegade, Lille Torv og Tordenskjoldsgade.

Børnenes Kontor har kontor på Sdr. Ringgade 35 i Aarhus. Her er Hanne Lange daglig leder og som den eneste i foreningen lønnet. Der er en bestyrelse på fem medlemmer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odder

Ulykke i Odder skaber lange køer

Odder

Sur smiley til restaurant i Odder

Hedensted For abonnenter

Mor til krænket dreng: Min søn kom og fortalte, at der var blevet pillet ved ham...

Annonce