Annonce
Brædstrup

Kendt Brædstrup-virksomhed bliver 30 år

Den lysende ting, som direktør Morten Gisselmann her står med, er ikke bare en lampe. Det er også en vinkøler med indbygget musikhøjttaler. Foto: Peter Hald

NSH Nordic A/S har nu eksisteret i 30 år. Virksomheden er i fremgang og udvider sortimentet i byggemarkedsbranchen.

Brædstrup: En af de virksomheder i Brædstrup, der har udviklet sig meget i de senere år, er den alsidige grossistvirksomhed NSH Nordic A/S, der handler med alt lige fra hegnspæle, stolper, låger, trådhegn, metalnet, terrassevarmere, vejrstationer, elhegn, elbiler til børn, bordbænksæt, sandkasser, drivhuse, legehuse, rutsjebaner og meget andet.

Nu runder NSH Nordic de 30 år. Virksomheden blev startet i 1988 af ægteparret Preben og Christel Norup fra Sdr. Vissing, der begyndte i det små hjemmefra.

I de første år gjorde de mest i trådhegn, men sortimentet voksede, og i 2005 flyttede NSH i større lokaler i industriområdet Virkefeltet i Brædstrup.

Det er stadig Preben og Christel Norup, der er ejere, og Preben Norup er bestyrelsesformand. I det daglige er det administrerende direktør Morten Gisselmann, der leder virksomheden, og han har mange roller. Han er således ikke bleg for at optræde i reklamevideoer for NSH Nordics produkter.

Apropos produkter er det tydeligt, at NSH Nordic A/S har fod på de nye trends. For eksempel elektriske terrassevarmere, der kan mere end bare varme.

- Vi har også terrassevarmere med indbyggede højttalere og lys, siger Morten Gisselmann muntert.

Men der er seriøsitet bag.

- Når vi har valgt netop elektriske terrassevarmere, skyldes det, at de er meget billigere i drift end gasvarmere og dermed mere miljøvenlige. En elektrisk terrassevarmer bruger i snit for fire kroner energi i timen, mens en gasvarmer er oppe på 12 til 15 kroner i timen, påpeger han.

Annonce

Det er blevet sværere at handle i Fjernøsten og Kina - der er kommet flere handelsbarrierer.

Morten Gisselmann, administrerende direktør hos NSH Nordic A/S
Elektriske terrassevarmere er blevet et hit hos NSH Nordic. Morten Gisselmann står her i virksomhedens showroom, hvor mange af NSH's produkter vises frem. Foto: Peter Hald

Nye tendenser

Indkøberne på NSH er nødt til at følge handelsmønstrenes skiften. For ikke så mange år siden var produkter fra Kina i højeste kurs, men markedet har forandret sig:

- Det er blevet sværere at handle i Fjernøsten og Kina - der er kommet flere handelsbarrierer. Vi har derfor opdaget nye områder. For eksempel er vi begyndt at købe pvc-fri havehegn fra Luxembourg. Det kan godt betale sig, og så er det hegn af europæisk kvalitet, siger Morten Gisselmann.

Som nævnt er NSH Nordic en grossistvirksomhed. Firmaet finder interessante produkter og sælger dem videre til store byggemarkeder og indkøbscentre som for eksempel Bauhaus og Bilka og mange andre. Derimod sælger NSH ikke selv "fra døren". Det ville ikke kunne betale sig, og firmaet ville også komme i konkurrence med sine egne storkunder blandt byggemarkederne.

E-handel fylder mere og mere - også for NSH Nordic A/S, så virksomheden er nu blevet delt op i to afdelinger. Den ene kaldes "retail/e-commerce" (detail og e-handel), og den anden kaldes projektsalg. Denne afdeling kommer i sving, når en virksomhed eller et landbrug skal i gang med et indhegningsprojekt og lignede.

Retail/e-commerce afdelingen tager sig af de varer, som kunderne kan købe i byggemarkeder - for eksempel terrassevarmere, legehuse, drivhuse med mere. Man kan finde produkterne på NSH Nordics egen hjemmeside og derefter finde forhandlere i nærheden.

Opskriften virker. NSH Nordic A/S regner med en omsætningsvækst på 10 procent i år, og antallet af medarbejdere ligger stabilt på 36.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Danmark

Få overblikket: Det kæmper borgmestrene om i slag om milliarder

Annonce