Annonce
Sport

Kendt angriber spøger i Odder GF - men flirter også med Færøerne

Sebastian Pingel var en målfarlig angriber i Odder sidst, han var i klubben. Arkivfoto
FODBOLD - Sebastian Pingel, søn af den tidligere landsholdsangriber Frank Pingel, dukkede op til lørdagens træningsstart i Odder GF.

Han var en stærk angriber hos Odder, indtil han for et år siden rejste til Færøerne og spillede for B36 Thorshavn.

- Jeg lavede 10 mål i 16 kampe, men var ude i et par måneder med en ledbåndsskade i knæet, så jeg har modt på at spille et år mere på Færøerne, siger Sebastian Pingel.

Han har ikke fået fornyet sin aftale med B36 Thorshavn.

- I næste uge rejser jeg til Færøerne for at prøvetræne i 14 dage i naboklubben HB Thorshavn. Vi blev nummer fire, mens HB blev nummer fem. Jeg har haft det fantastisk på Færøerne, hvor jeg arbejdede i sandwichbaren "Nummer 12" ved siden af fodbolden. Det var min plan at bruge Færøerne som et springbræt til en større udenlandsk klub, og det er det stadig, siger Sebastian Pingel.

Han blev modtaget med åbne arme af sine klubkammerater og formanden Peter Lindberg Christensen.

- Vi vil gå meget langt for at få Sebastian Pingel tilbage til Odder. Han var en glimrende angriber, da han var her, og med Sebastian Pingel, Patrick Grønbech, Jeppe Martinusen, Tue Ullerup, Simon Skibsted og Thomas Søgaard Jensen kunne vor nye cheftræner Bent Christensen få nogle spændende angribere at arbejde med. Vi ved af erfaring, hvor vigtigt det er at have målfarlige angribere, siger Peter Lindberg Christensen.
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce