Annonce
Navne

Keld kan fejre 40 år som advokat og partner

Keld Norup kom til firmaet Skov Advokater i 1980. Han har primært beskæftiget sig erhvervsmæssig rådgivning og selskabsret. Arkivfoto: Mette Mørk
Keld Norup har gennem årene været med til at konsolidere det vejlensiske advokatfirma Skov Advokater, som blev skabt på grundlag af en fusion af byens to ældste advokatfirmaer.

40 år:  Advokat og partner hos Skov Advokater i Vejle Keld Norup kan mandag den 16. november fejre sit 40 års jubilæum i advokatfirmaet.

Keld Norup er jurist fra Aarhus Universitet og kom i 1980 til Skov Advokater i Vejle. Han har møderet for både landsret og højesteret.

Keld Norup har i perioden 1984 til 2011 været administrerende partner hos Skov Advokater og formand for bestyrelsen fra 2011 til 2020.

Annonce

Hans primære arbejdsområder har været generel erhvervsmæssig rådgivning, selskabsret, virksomhedsoverdragelse samt rådgivning indenfor fast ejendom, særlig erhvervs- og udlejningsejendomme.

Keld Norup har endvidere gennem årene siddet i en lang række bestyrelser som enten menigt bestyrelsesmedlem eller bestyrelsesformand indenfor mange forskelligartede typer af erhvervsvirksomheder.

Keld Norup har siden 2007 været medlem af Jyske Banks koncernbestyrelse og været medlem af Revisionsudvalget og er nu medlem af Normeringsudvalget samt formand for bankens Repræsentantskab.

Jubilaren er gift med Lone og har tre voksne børn, som har gjort ham til både farfar og morfar.

Skov Advokater, der tidligere hed "Bent Skov og Partnere", blev etableret i 1991 ved en fusion af Vejles to største og ældste advokatfirmaer. I dag har firmaet 27 ansatte.

Receptionen fejres under private former og sammen med kolleger og medarbejdere hos Skov Advokater i Havneparken i Vejle.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Se højdepunkterne: En vigtig redning gav AC Horsens endnu et point mod AaB

Annonce