Annonce
Debat

Kattegatbroen: Det kan vise sig at være en kæmpe fejlinvestering pga. udviklingen inden for transportområdet

Jens Jørn Steiniche. Arkivfoto

Læserbrev: Der er mange problemstillinger og spørgsmål, der bør tænkes igennem, inden der tages beslutning om en så kostbar investering som Kattegatbroen.

Odder Kommune kan let miste noget af sin værdi som turistattraktion, og de handlende i kommunen vil dermed blive ramt.

Kommunen kan opleve at få færre skattekroner i kassen, da mange kan tænkes at fravælge området på grund af naturforringelser.

Tab af biodiversitet vil blive forøget.

Det må også overvejes, hvordan vores transport vil udvikle sig over de næste ca. 30-40 år.

Det kan med stor sandsynlighed blive selvkørende biler, der transporterer os rundt - med en betydelig større sikkerhed og hastighed.

Det kan også blive små flyvende biler, som er ved at blive udviklet. Herved undgår vi også forureningen fra mikroplast fra dækkene.

Tog kan være højhastighedstog, som er magnettrukket.

Teknologien vil med sikkerhed blive ved med at udvikle sig med meget høj hastighed, og med det og med den viden, vi allerede har på nuværende tidspunkt omkring grøn energi (sol, vind, brint og andre grønne energiformer), vil det ændre vores transportformer.


Lad os passe på vores natur og først og fremmest arbejde for at bruge pengene på de miljørigtige tiltag inden for transportområdet, der er på vej.

Jens Jørn Steiniche


Lad os passe på vores natur og først og fremmest arbejde for at bruge pengene på de miljørigtige tiltag inden for transportområdet, der er på vej.

Inden Kattegatbroen med tilhørende vejanlæg kan være færdig, kan den, foruden at den har ødelagt store naturområder på Samsø og i Odder Kommune, vise sig at være en kæmpe fejlinvestering, da udviklingen inden for transportområdet har ændret sig markant.

Annonce
Hedensted For abonnenter

Schæferhunden Buller advarede om nattebrand: Få minutter senere stod Christina på gaden med tre-årige Felix i favnen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce