Annonce
Horsens

Katrine fik Muskelsvindfondens nye pris for at tale om det uperfekte liv

Forfatter Katrine Quorning var en glad modtager af Pærfektprisen. Her er hun omkranset af Mette Nissen, som gennem 10 år har arbejdet som frivillig for Muskelsvindfonden, og formand Søren Toftgaard Jespersen. Foto: Tor Birk Trads
Muskelsvindfonden uddelte sin nye pris, Pærfekt-prisen, til forfatter fra Horsens for at sætte ord på en opvækst i en familie med alkoholproblemer.
Annonce

Horsens: Forfatter Katrine Quorning, som kommer fra Horsens, fik onsdag en dejlig overraskelse, da hun på et møde i byen fik overrakt Muskelsvindsfondens nye Pærfekt-prisen.

Hun fik prisen for sit Projekt Flaskebørn, hvis mål er at gøre op med den følelse af skam, som nogle børn føler, fordi de er vokset op i en familie, hvor en eller begge forældre har et alkoholproblem. Forfatter Katrine Quorning får den nye pris, hvor der følger en check med på 10.000 kroner, fordi hun netop tør tale om det uperfekte liv.

Katrine Quorning er selv vokset i en familie med alkoholproblemer. I dag tager hun rundt på skoler og gymnasier landet over med Projekt Flaskebørn for at holde foredrag om emnet.

Annonce

Opgør med det perfekte

Projektet blev udvalgt som modtager af den nye pris blandt mere end 50 indstillinger. Prisen blev overrakt af Mette Nissen, som er en af foreningens mange, garvede frivillige.

Hun overrakte prisen sammen med Simon Toftgaard Jespersen, der er formand for Muskelsvindfonden. Herfra er formålet med Pærfekt-prisen et opgør med det perfekte. Derfor går prisen til et projekt, der gør det acceptabelt at være uperfekt.

- Vi ønsker at flytte grænserne for, hvad folk tror er "normalt". Den mission harmonerer perfekt med Projekt Flaskebørn, og derfor hylder vi projektet med denne pris, lød det fra formanden ifølge foreningens pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AC Horsens

God vilje, men ingen garanti for flere penge til indkøb i AC Horsens

Horsens

Tyve afsløret af overvågningskamera, mens de planlagde indbrud

Annonce